Teþekkür ederim...
USAK için muhtemelen UÞAK yazmýþsýnýzdýr. Ben kontrol ettim USAK olarak çalýþýyor...
USAK
NOT: Hisse kodlarýný tam ve Türkçe karakter kullanmadan giriniz...
Teþekkür ederim...
USAK için muhtemelen UÞAK yazmýþsýnýzdýr. Ben kontrol ettim USAK olarak çalýþýyor...
USAK
NOT: Hisse kodlarýný tam ve Türkçe karakter kullanmadan giriniz...
Verdiðiniz iki link de çalýþýyor.
TEÞEKKÜRLER
Sistem sorunsuz çalýþýyor.
Karþýlýksýz emekleriniz teþekkür ederim.![]()
Eksik olmayýn...
Faydalanýyorsanýz ne mutlu bana...
Biraz zor oldu ama SPK kurallarýna uymak adýna en uygun çözüm bu oldu gibi...
Yazýlýmý henüz yeni yeni yazdýðým içn grafikler üzerinde Fibonacci çalýþmalarý görünmüyor. Ben grafikler üzerinde çalýþma yaptýkça onlar da otomatik olarak görünecektir.
Temettü ve bölünmelerde fibo çalýþmalarý fiyatlar deðiþtiði için boþlukta kalacaktýr. Böyle bir hisse ile karþýlaþýrsanýz bildirdiðiniz anda derhal düzeltirim. Aksi halde ben görene kadar öyle devam eder gider!!!
Siteyi de kurabilirsem daha kullanýþlý olacaðýna eminim...
Bu iþlerden anlayan kimse yok galiba. Allah için 1-2 satýr yardým eden olmuyor!!! Çok þükür ki; Allah her defasýnda bir çýkar yol gösteriyor...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Düþünmeniz bile yeterli...
Sizde benim gibi Pascal 'cýsýymýþsýnýz. Ben üniversitede Pascal 'ý çok sevdim ve bayaðý geliþtirdim. O zamanlar DOS 3.0 vardý. Çok süper programlar yazdým ama windows çýktýktan sonra Visual olayýna yetiþemedim. Araya birçok dönemler girdi ve uzak kaldým. Tekrar döndüðümde az buçuk DELPHI öðrenebildim. Ýþimi görebiliyorum ama internet iþlerinde sýkýntým var. Bu konuya yabancý kaldým. Ýþler çok hýzlý ilerledi, bizler geri kaldýk.
Bir þekilde halledeceðiz inþaAllah. Þimdiye kadar kör topal idare ettik...![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yer Ýmleri