Originally Posted by
T/A
Düþünmeniz bile yeterli...
Sizde benim gibi Pascal 'cýsýymýþsýnýz. Ben üniversitede Pascal 'ý çok sevdim ve bayaðý geliþtirdim. O zamanlar DOS 3.0 vardý. Çok süper programlar yazdým ama windows çýktýktan sonra Visual olayýna yetiþemedim. Araya birçok dönemler girdi ve uzak kaldým. Tekrar döndüðümde az buçuk DELPHI öðrenebildim. Ýþimi görebiliyorum ama internet iþlerinde sýkýntým var. Bu konuya yabancý kaldým. Ýþler çok hýzlý ilerledi, bizler geri kaldýk.
Bir þekilde halledeceðiz inþaAllah. Þimdiye kadar kör topal idare ettik...

Eskilerden kim kaldý
ben 2001 yýlýnda gördüm Pascalý ama sanýrým sýrf müfredatta yazýlým dersi var diye görmek durumunda kaldýk o zaman ki hoca da çok tersi birisi olduðu için bu yazýlým iþine hiç ýsýnamadým, sýnavlarýnda kaðýt üzerinde yazýlan program vari karalamalarla geçtik gitti olduðum sýnavlarý kolay kolay unutmam toplamda 8 sayfa yazmýþtým
ara ara geri dönüp düzeltmek için oraya buraya ok lar çýkartýp yeni komutlar eklemiþtim...
Sýnavýn bir sorusu hep aklýmda "random" komutu yazýnýz demiþti hoca, sonrasýnda abim bilgisayarda yapýlan hiçbir þey random deðildir demiþti mutlaka bir veri alman gerekir demiþti o zaman jeton düþmüþtü yani koca bir dönem boþu boþuna yazýlým gördük olayýn mantýðýný anlamaktan çok uzaktýk.
Neyse eðitim olayý bana hep sýkýntýlý gelmiþtir, öðretmen olmak herkesin yapacaðý iþ deðil yetenek lazým, emek sarfetmek lazým, benim abim hala ders çalýþýrý ders çalýþmadan gitmez 18 yýllýk öðretmen.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri