Sonuna kadar haklýsnýz. Ben çok kere her hissenin alýnmasý gereken miktarýnýn günlük iþlem hacminin %1-3 arasýnda olmasý gerektiðini yazdým.
Her hissenin bir de yükselme aný vardýr. Bunu da yer yer belirtiyorum ve Sistemin asýl amacý da bunu bulmak ve bulduðunda kaçýrmamak!!!
Gel gör ki benim durumum biraz farklý. Ben geçmiþten intikâm almaya çalýþýyorum. Biliyorum yanlýþ yapýyorum ama zamanýnda bana atýlan kazýklarý þimdi tahta yapýcýya ben atmaya, atamasam da onu zorlamaya çalýþýyorum...
Þimdi MRDIN alacak birisinin en fazla 10bin lot almasý lâzým. Daha fazlasý tehlike anýnda satýlamayacaktýr ve Sistem zarar yazdýracaktýr. Lâkin ben neden çok çok fazl aldým. Daha önce de söyledim. Biraz vefa borcu biraz da intikam için... Biraz da beklediðim ve hesapladýðým birþeyler var. Ben olaya bu kadar büyük ve hýzlý girmeseydim bir ihtimal þu anda MRDIN farklý konumda olabilirdi. Ýþte ben de yapýlan bu planlarý bozmayý ve bunu göstermeyi seviyorum. Ben aldýktan sonra yükselmeyeceðini de biliyorum. Beni dökmek için ellerinden geleni yapacaklarýný da biliyorum.
Fakat ben satmayacaðým için sorun yok. Tam yükseleceði aný da biliyorum aslýnda. Oraya kadar bekleyip de toplayabilirdim. Ýþte o zaman ya bana alacak mal býrakmayacaklardý ya da yine inat edip bekleteceklerdi. Bekletirlerse deðiþen birþey olmayacak. Diðerinde ise derinliði az olduðu için bana yeteri kadar istediðim fiayttan mal alma fýrsatý vermeyeceklerdi.
Günlük iþlem hacmi malum. Ben þu anda elimdekileri 1 ayda topladým. Yükselmeye baþladýðýnda mümkün deðil alamazdým...
Peki tek bir hisse þartmý diye sorarsanýz:
Tek hisse hatadýr!!! derim ama dedim ya vefa borcu ve ödenmesi gereken bir hesap vardý...
Bu arada þunu da belirteyim. Ben tüm yatýrýmlarýmý borsaya yapmýyorum. Asýl yatýrýmým arazi idi. Þu aralar arazi iþi duraðan olduðu için borsaya aðýrlýk verdim. Gerçi arazi iþininde tadý kaçtý. Elimdeki araziler hep sorun çýkartýr oldu. Malum bu iþlerde içeride adamýn olacak. Ben bu adam iþi olayýna karþý olduðum ve rüþvet vermediðim için benim araziler hep ya yeþil alan ya spor alaný ya bilemem ne oluyor. O nedenle ben de biraz kafa dinlemek için MRDIN aldým (diðer malum sebeplerden dolayý) birkaç sene gelirini alýp yiyeceðim... Sonrasýna daha sonra bakacaðým.
Bu arada Sistemi de en mükemmel þekle getirmeye çalýþacaðým. Bu yükseliþlerin sonunda yeni bir çöküþ kaçýnýlmaz olacaktýr. 2020 sonlarý 2021 baþlarý gibi olabilir. O zaman bu iþe daha profesyonelce yaklaþacaðým. Bu arada ben hazýrlýðýmý yapmýþ olacaðým. Benim oðlan da okulunu bitirmiþ olacak. Ben saðlýk nedeni ile yeteri kadar ilgilenemiyorum. Birlikte ikimiz o zaman ciddi ciddi trade ediyor olacaðýz diye temenni ediyorum.
O zamanda burada olan arkadaþlar bana eþlik edebilirler. Çok daha farklý bilgiler bulacaklardýr... Siteyi tamalayabilirsem ve bizim oðlan alabilirse lisanslarýný da alýrsa açýk ve net bilgiler paylaþabileceðim... Þimdi hisse trade noktalarýný yazsam, hisse al/sat ismi yazsam sýkýntý olur. Sadece Sistem sonuçlarýný paylaþýyorum. Kendi düþündüðüm hisseler yok ve iþin aslý düþünmek de istemiyorum. Bu iþ sonraki aþamalardýr. Bakalým hayýrlýsý olur inþaAllah. Olmadý Temettü almaya devam ederim. Yeterki fabrikanýn bacasý tütmeye devam etsin...
Bu arada; eðer
Sistemde geliþme olursa bunu zaten sizlerle paylaþmaya devam ediyorum. Siz farkýna varmasanýz da
Sistem arka planda yer yer güncelleniyor. Çok yakýnda
farklý Sistemler da paylaþacaðým. Bunlarý da birlikte istiþare edebiliriz. Ne zaman herþey hazýr olur zaman ciddi ciddi mücadeleye hazýr oluruz.
Trade iþi biraz zor.
Ayrýca hisse seçim iþi bir o kadar zor.
Temel Analiz bilmeden doðru hisseyi bulmak sadece içeriden bilgi almakla mümkür. O nedenle bu dönemde
Temel Analize de eðilmeye baþladým ve bunu sizlerle de paylaþýyorum...
Varsa baþka birþey onlar hakkýnda da çalýþma yapmaya gayret edeyim...

Yer Ýmleri