Siteyi hazýrlayan kiþi bu bilgiyi paylaþmak istemezse de saygý duyarým. Sonuçta büyük zaman ve emek harcamýþ olmalý üzerinde. Gerektiðinde sitesine bakýp fikir almaktan da gocunmam.
Bildiðim kadarýyla bu bir forum sitesi. Amacýda insanlarýn fikir alýþveriþinde bulunup bilgi paylaþmasý. Bilginin kaynaðý baþka bir sitede ise bunun paylaþýlmasýnda da bir mahsur görmüyorum. Eleþtiriniz ve üslubunuz biraz sýnýrý aþmýþ sanki..
Öncelikle teþekkür etmek istiyorum...
Formülü soran çok arkadaþ oluyor. Aslýnda bu kiþileri anlýyorum ama ben Teknik Analiz dersi vermek gibi bir gaye edinmedim. Bunu teklif ettim lâkin bizim insanýmýz her zaman hazýr bilgiyi tercih ettiðinden talep görmedi...
Ben de bilgimi aktarmanýn yollarýný ararken bu Site olayý buradaki arkadaþlarýn elbirliði ile gerçekleþti. Siteyi adým adým hep birlikte kurduk ve hâlen de kurmaya/geliþtirmeye devam ediyoruz. Birkaç yorum yukarýsýnda da göreceðiniz gibi hâlen "daha neler yapabilirizin?" derdindeyiz.
Yani "Site" benim deðil buradaki arkadaþlarýn tamamýnýndýr...
Eðer grafikleri inceleme imakâný bulduysanýz göreceksiniz ki; kendilerine birçok sýfat yakýþtýran ve algoritma yazdýklarýný zanneden tipler; benim burada herkese hem de bedavaya sunduðum bu hizmeti çekemiyorlar. Þimdi her zaman dediðimi yine söylüyorum:
- Varsa daha iyi çalýþan ve sonuç üreten bir Sisteminiz ben benmikini iptal edebilirim. Gelin sizin Sistemi sizin isminizle paylaþalým.
- Amaç baþkalarýna yardýmcý olmaksa hodri meydan...
- Yok amaç benim sistemin detaylarý öðrenip; bunu kendlerine mâl edip baþkalarýna satmaya kalkacaklarsa o zaman iþin gerçek yüzü kendisini belli eder.
Ben Sistem 'in detaylarýný bu nedenle paylaþmýyorum. Piyasada bu þekilde kendine yer edinmeye çalýþan çoook içi boþ insan var!!!
Ayrýca birçok Sistem geliþtirip bunu paylaþan çok deðerli kiþiler de var. Herkes bir þekilde yardýmcý olmaya çalýþýyor.
- Þimdi BOÐA Piyasasýnda herkes uzaman olmuþ durumda. Yakýn bir gelecek de iþler terse dönünce ortalýkta bu tiplerden eser kalmayacaktýr. Biz AYI piyasasýnda da buradaydýk, þimdi de buradayýz. Daha sonra da inþaAllah...
Sistem tek bir temele dayanmýyor. Birçok karmaþýk hesaplalamanýn sonuçcunda sinyalleri üretiyor. Sadece tek bir nedene bakýp karar vermiyor. Geri planda çalýþan birçok algoritma var. Sonuçlar ise hiçbir kýsýtlama yapýlmadan paylaþýlýyor.
Para teklif edip satýn almak isteyenler olmasýna raðmen ben halka açýk bir þekilde paylaþmaya devam ediyorum, edeceðim.
Yukarýdaki tiplerin derdi:
- Kendi baþarýsýzlýklarýný görüp, baþkalarýnýn baþarýlarýný ve bunu sadece halka hizmet adýna bedava yapmalarýný çekemeyip; içeriði öðrenip bunu baþkalarýna parayla satmaktýr.!!!
Bu nedenle yýllarýn tecrübesinin ürünü olan WM_Sistem 'in içeriðini hiç kimseyle paylaþmýyorum. Kimseyi zorlamýyorum. Fayda gören buyursun gelsin bize katýlsýn; zarar gören açýklasýn ben de bu iþi býrakayým. Kimseye zarar vermek istemem.
ÝnþaAllah çok yakýn bir gelecekde bu tipler için daha çýldýrtýcý Sistemler paylaþacaðým. Bakalým o zaman neler yapacaklar.
Bu iþten bir gelir elde etmek istiyor olsam en azýndan Siteye reklam alýrým. Bir tek reklam gören oldu mu? Sitenin tüm maddi ve manevi yükünü tek baþýma karþýlarken kimseden karþýlýk bekledim mi? Severek hepsini yaptým ve yapacaðým...
Baþkalarýnýn yaptýðý gibi "Þu hisse! bu hisse!" diye yönlendirme yaptým mý? Bilâkis tüm hisseler için grafik ve sonuç paylaþýyorum.
Fakat öyle anlaþýlýyor ki; ben doðru yolda ilerliyorum ve imkanlar ölçüsünde "Tarama ve Ýnceleme" sonuçlarýna göre en azýndan haftalýk bir liste paylaþmam gerekecek ki; böylesi tipler tamamen boþa düþsün, çýldýrsýn...![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Hayýrlý Günler diliyorum...
Üstadýn yardýmlarý ile ve yol göstericiliði ile çalýþmalara devam ediyorum. Bu baðlamda ilk çalýþmayý tamamladým ve sizlerle paylaþmak istedim:
- Tüm dönemleri ayný grafik üzerinde göstermeyi baþardým...
- Bu grafikte hem Günlük, hem Haftalýk ve hem de Aylýk grafkler alt alta diziliyor. Tek tek ilgili grafiði açmaya gerek kalmýyor. Þimdi bunu tablosal olarak listeye aktarmak ve Siteye ekleme iþi kaldý.
Biraz yavaþ ilerliyorum ama malum þartlar ancak bu karsýnýna elveriyor...
Görüþ ve düþüncelerinizi eksik etmeyin...
![]()
Emekleriniz için teþekkürler sayýn T/A . yolunuz açýk olsun.
Rahatsýzlýðým nedeni ile 8 / 10gündür siteye girmedim henüz g,remediðim yerden itibaren okuma fýrsatým olmadý.Ancak bir deðiþiklik olduðu fark edilmekte elinize ve emeðinize saðlýk.
Geçmiþ olsun inþaAllah... Allah acil þifalar versin...
Sitemiz Don Kiþot Üstadýn destekleriyle her geçen gün hem içerik hem de iþlevsellik bakýmýndan terakkî ediyor...
Sayfalarýn yeri ve þekli deðiþtiði için benim imzamýn altýndaki linklerden doðrudan yeni sayfalara ulaþabilirsiniz. Her girdiðiniz sayfayý da CTRL ile yenileyiniz ki güncel hâli aktif olsun...
Yer Ýmleri