Originally Posted by
T/A
Bir süredir ben de bakmýyorum açýkcasý...
Fakat en son yaptýðým çalýþmaya göre buradan yazdým mý hatýrlamýyorum ama hedefimiz 15x.xxx seviyeleridir...
Abartý gibi gelmiþ olabilir ama bunlar normal seviyelerdir.
Fakat bu seviyeye hemencecik gelemez. Bu biraz da orta/uzun vade hedef sýnýfýna giriyor.
O nedenle ilk etapta 123.5xx seviyesi bizim için çok önemlidir. Burayý kýrarsa hiç kormam artýk 150bin 'li seviyeler ufukta görünür.
Durum bu olsa da biz yine de Sistem 'e uyup, satmamaýz gereken yerlerde satmazsak olasý bir tehlikede düþüþe yakalanýp, trene bakar gibi bakýp dururuz!!!
Teþekkürler, genel bir perspektifim olsun diye sormuþtum, tabiki böyle bir hedefe dimdik gitmez her daim dikkatli olmak þart,, birde BÝST’ten sýfýrlar atýlýrsa yada en azýndan bu konuda bir tarih verilirse rahatlarýz diye düþünüyorum, ayrýca içimi kemiren diðer konuda Bist te Ocak ayýnda alým olursa BÝST’in yýl boyunca pek keyifli olmayacaðý beklentisi oluþuyor, gerçi BÝST’te bütün rutinler bozuldu bütün tabular yýkýldý desek yeridir
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri