Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
13,09 10% 10,90 Mn 13,09 / 13,09
87,45 10% 635,00 Mn 78,70 / 87,45
22,02 9.99% 206,50 Mn 20,02 / 22,02
25,32 9.99% 68,43 Mn 22,70 / 25,32
30,16 9.99% 1,84 Mr 28,14 / 30,16
1.053,00 -10% 16,61 Mn 1.053,00 / 1.053,00
14,60 -9.99% 983,11 Mn 14,60 / 17,35
13,35 -9.98% 38,96 Mn 13,35 / 13,35
12,48 -9.96% 407,45 Mn 12,48 / 12,79
1,75 -9.79% 302,16 Mn 1,75 / 1,96
308,25 -1.99% 17,26 Mr 305,25 / 311,50
132,00 8.82% 15,02 Mr 114,00 / 132,00
3,14 -1.88% 12,96 Mr 3,08 / 3,22
284,00 7.58% 12,78 Mr 260,00 / 284,00
420,25 -1.23% 11,48 Mr 418,25 / 431,00
18,98 1.99% 716,50 Mn 18,36 / 19,08
73,20 -0.68% 8,75 Mr 72,85 / 74,05
284,00 7.58% 12,78 Mr 260,00 / 284,00
741,50 1.99% 4,00 Mr 720,50 / 743,50
95,65 -1.54% 576,94 Mn 94,25 / 96,75
111,90 -0.36% 293,60 Mn 110,80 / 112,70
31,38 1.49% 126,31 Mn 30,10 / 31,66
10,59 3.62% 645,46 Mn 10,12 / 10,70
82,20 -1.14% 450,82 Mn 81,60 / 83,75

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 403/1078 ÝlkÝlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 3,217 - 3,224 arasý.

Konu: Sistem Takibi...

Alýntý Originally Posted by selimtogrul Yazýyý Oku
    Yahu bizde elimizde paralar koþa koþa alalým demedik arkadaþlar yerden yere vurmayýn. acýyýn. bizide ana doðurdu.
    Öðrenelim, nedir ? Ne deðildir? Nasýl üretilir? Hangi þartlarda alýnýr? Hangi þartlarda satýlýr?
    Hem bakýn bu haber gerçek.. Sadece hazýrlýklý olalým...

http://www.webtekno.com/koc-ve-saban...in-h42565.html
    Selim kardeþim bu iþ ayan beyan dolandýrýcýlýktan baþka birþey deðil. Birileri bulmuþ kolay para kazanmanýn yolunu, bulmuþlar yolunacak kazlarý yol babam yol...

Henüz þartlar tam uygun deðil. Bunun bir para olabilmesi için karþýlýðýnýn olmasý lâzým. Þu anda $ bile karþýlýksýz olduðu için para sayýlmýyor. Kaldý ki bu $ bile kiralanmýþ bir para. ABD 'nin resmi parasý deðil. Hâl böyle olunca artýk $ ile vurgun yapma alanlarý daralýnca þimdi kendilerine yeni alan açýyorlar...

Bir de Tek Dünya Devleti projesi var. Bu da onun için gerekli olan þartlardan birisi. Kime hizmet edildiðini iyi bilmek lâzým...!!!

Dijital dünyada elbette buna uygun bir para olmasý fikri mantýklý ama bunu yok madencilik yok bilmem ne ile milleti avutarak deðil de; adam gibi para karþýlýðý olarak olmasý lâzým...

Þu anki þekli ile pek mantýklý deðil!!! Bu madencilik iþi ise tamamen avutmaca. Hiç kafama yatmýyor. Sahibi burada üretilebilecek tüm kodlarý biliyor. Birileri güyâ bunu arýyor. Yazýk deðil mi onca harcanan emeðe ve enerjiye. Ýþte bir hayal uðruna insanlarý uðraþtýrýyorlar...

Hiç kafama yatmýyor vesselam. Fakat yine diyorum, gün gelecek farkýna bile varmadan bu belâ hepimizi saracak. Vatanýna, ülkesine sahip çýkmak isteyen bu paralardan uzak durmalý ve ülkesine sokmamalý. Bir ülkeyi yýkmak için gereken þartlardan birisi de parasýný yok etmektir. Ýþte bunun ilk adýmlarý atýlýyor... Bu iþe ön ayak olanlara bakýnca zaten durum net olarak görünüyor... (Seni kastetmiyorum selim kardeþim. Bu iþe para baðlayýp, bu yönde çalýþma yapan kodaman þirketleri diyorum...)

"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
     Alýntý Originally Posted by T/A Yazýyý Oku
    Selim kardeþim bu iþ ayan beyan dolandýrýcýlýktan baþka birþey deðil. Birileri bulmuþ kolay para kazanmanýn yolunu, bulmuþlar yolunacak kazlarý yol babam yol...

Henüz þartlar tam uygun deðil. Bunun bir para olabilmesi için karþýlýðýnýn olmasý lâzým. Þu anda $ bile karþýlýksýz olduðu için para sayýlmýyor. Kaldý ki bu $ bile kiralanmýþ bir para. ABD 'nin resmi parasý deðil. Hâl böyle olunca artýk $ ile vurgun yapma alanlarý daralýnca þimdi kendilerine yeni alan açýyorlar...

Bir de Tek Dünya Devleti projesi var. Bu da onun için gerekli olan þartlardan birisi. Kime hizmet edildiðini iyi bilmek lâzým...!!!

Dijital dünyada elbette buna uygun bir para olmasý fikri mantýklý ama bunu yok madencilik yok bilmem ne ile milleti avutarak deðil de; adam gibi para karþýlýðý olarak olmasý lâzým...

Þu anki þekli ile pek mantýklý deðil!!! Bu madencilik iþi ise tamamen avutmaca. Hiç kafama yatmýyor. Sahibi burada üretilebilecek tüm kodlarý biliyor. Birileri güyâ bunu arýyor. Yazýk deðil mi onca harcanan emeðe ve enerjiye. Ýþte bir hayal uðruna insanlarý uðraþtýrýyorlar...

Hiç kafama yatmýyor vesselam. Fakat yine diyorum, gün gelecek farkýna bile varmadan bu belâ hepimizi saracak. Vatanýna, ülkesine sahip çýkmak isteyen bu paralardan uzak durmalý ve ülkesine sokmamalý. Bir ülkeyi yýkmak için gereken þartlardan birisi de parasýný yok etmektir. Ýþte bunun ilk adýmlarý atýlýyor... Bu iþe ön ayak olanlara bakýnca zaten durum net olarak görünüyor... (Seni kastetmiyorum selim kardeþim. Bu iþe para baðlayýp, bu yönde çalýþma yapan kodaman þirketleri diyorum...)
    Sevgili abim,
    Yazdýðýn cümlelerin virgülüne kadar katýlýyorum...
    Gelecekte, bizi baþka bir gelecek bekliyor. Bu yüzden en azýndan bu baþlýðý takip edenlerin farkýndalýðýný arttýrabilmek için öðrenelim diyorum. Ýlgisiz kalmayalým istiyorum. Yoksa bunu kullanýp insanlarý dolandýrmaya hazýr altyapý zaten var.
    Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
    " Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"

Alýntý Originally Posted by selimtogrul Yazýyý Oku
    Sevgili abim,
    Yazdýðýn cümlelerin virgülüne kadar katýlýyorum...
    Gelecekte, bizi baþka bir gelecek bekliyor. Bu yüzden en azýndan bu baþlýðý takip edenlerin farkýndalýðýný arttýrabilmek için öðrenelim diyorum. Ýlgisiz kalmayalým istiyorum. Yoksa bunu kullanýp insanlarý dolandýrmaya hazýr altyapý zaten var.
    Öðrenmenin yolu bilgiden geçiyor. Bu konu hakkýnda ben çok yakýn bþr geleceðe kadar hiçbir þey bilmiyordum. Biraz araþtýrma yapýnca bazý þeyleri öðrendim ve öðrendikçe de dolandýrýcýlýk olduðunu anladým...

Herkes bildiðini yazarsa bilgi sahibi olabiliriz...

Sent from my E6853 using Android mobile app

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
     Alýntý Originally Posted by T/A Yazýyý Oku
    Öðrenmenin yolu bilgiden geçiyor. Bu konu hakkýnda ben çok yakýn bþr geleceðe kadar hiçbir þey bilmiyordum. Biraz araþtýrma yapýnca bazý þeyleri öðrendim ve öðrendikçe de dolandýrýcýlýk olduðunu anladým...

Herkes bildiðini yazarsa bilgi sahibi olabiliriz...

Öyleyse; müsaadenizle ben baþlýða bir katký saðlayayým sevgili üstadým,

Günlerce gündemde kalan kripto paralar hakkýnda derlenmiþ bilgileri aþaðýya naklettim. Umarým alacaðýnýz kararlarýnýzda faydasý olur..

Crypto ve currency kelimelerinin bir araya getirilmesiyle yaratýlmýþ olan cryptocurrency deyimi kripto (þifreli) para anlamýna geliyor. Kripto para; internet aracýlýðýyla kullanýlan, hiçbir merkezi otoriteye ya da aracý kuruma baðlý olmayan, sanal para birimini ifade ediyor. Kripto paralar ancak belirli þifreler kullanýlarak yerleþtirildiði sanal cüzdanlardan yine þifreler aracýlýðýyla çýkarýlýp kullanýlabildiði için bu adý taþýyorlar. Kripto para birimleriyle kiþiler ya da kurumlar týpký gerçek parayla yaptýklarý gibi harcama yapabiliyor ya da para kabul edebiliyor.

Piyasada bugün itibariyle binden fazla kripto para çeþidi var. Bu paralarýn bazýlarý þunlar: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash, Monero, Neo, Nem. Sanal olmalarý yalnýzca bilgisayar sisteminde kayýtlý olmasýndan kaynaklanýyor. Yani bu para birimleri Dolar gibi, Euro gibi TL gibi basýlý halde fiziksel olarak bulunmuyor.

Kripto paralarýn deðerli madenler gibi maden deðerinden ya da kâðýt para gibi devlet itibarýndan kaynaklanan bir deðeri yoktur. Deðeri, kullanýcýlarýnýn onu bir deðiþ tokuþ aracý olarak kabul etmelerinden ya da bir emtia gibi görmelerinden kaynaklanýyor. Deðeri, týpký diðer para birimlerinde ya da emtialarda olduðu gibi, piyasada anlýk olarak arz ve talep koþullarýna göre belirleniyor.

Blockchain

Blockchain; þifrelenmiþ iþlem takibi saðlayan daðýtýk bir veri tabanýdýr. Her bir bilginin bloklar halinde, geliþmiþ þifreleme algoritmalarýyla, birbirine baðlanarak kaydedildiði bu daðýtýk veri tabaný, bir merkeze baðlý olmaksýzýn iþlem yapabilme imkâný saðlýyor. Blockchain aðý, tüm para alýþveriþlerinin kaydýnýn tutulduðu bir sistemdir. Bu sistemin en önemli özelliði tek bir noktada tutulmak yerine, birden fazla yerde yani bir aðýn tamamýnda tutulmasýdýr.

Kayýtlarýn birden fazla yerde tutulmasýnýn nedeni kayda alýnmýþ bilgilerin güvenilirliðini arttýrmaktýr. Kayýt yerlerinden birisi kaybolsa veya hacklense bile, bilgiler, aðda bulunan diðer kayýt yerlerinde saklanmaya devam ediyor. Bilgilerin kaydedildiði yerler, özel bir þifreleme ile kendinden gelen bir önceki ve sonraki block ile iliþki içinde bulunuyor. Bu durumda zinciri oluþturan halkalardan birisinde bilgi deðiþtirildiðinde bu bilgi kendinden önceki kayýtlarla uyumsuz hale geliyor. Geçmiþe yönelik bir kayýt kesinlikle deðiþtirilemiyor. Sadece yeni bir blok sistemine geçilmesi söz konusu ve bunu da ancak çoðunluðun istemiþiyle mümkün olmaktadýr. Bir kaydýn deðiþtirilebilmesi için zinciri oluþturan halkalardan birkaçýnda deðiþikliðin onaylanmasý gerekiyor. Bir yerden çýkan bilgi, karþý tarafa ulaþana ve kodlar eþleþip bu bilgi açýða çýkana kadar kimse tarafýndan eriþilemiyor, yönetilemiyor veya yönlendirilemiyor.

Blockchain teknolojisini yalnýzca kripto paralarla iliþkilendirmek doðru deðil. Bu teknoloji bankacýlýk gibi alanlar baþta olmak üzere birçok alanda yüksek güvenlikli bir sistem olarak kullanýlabiliyor.

Bitcoin

Kripto paralarýn ilk ortaya çýkaný ve halen de en yaygýn olaný Bitcoin’dir. Bitcoin 21 milyon adet ile sýnýrlý olarak oluþturulmuþ durumdadýr. 13 Aralýk 2017 tarihi itibariyle 16.737.938 adet Bitcoin dolaþýma girmiþ bulunuyor. Buna göre hala dolaþýma girebilecek olan 4.262.063 adet Bitcoin var. Yeni Bitcoinlerin dolaþýma girebilmesi için 16 haneli bir þifreyi çözmek gerekiyor.

Bu þifreyi çözmek oldukça profesyonel bilgi ve teknik donaným gerektiriyor. Þifreyi çözen kiþi belirli oranlarda Bitcoin kazanýyor. Bitcoin sistemini kullanarak ödeme ya da bir iþlem yapmak isteyip de þifreyle uðraþmak istemeyenler Bitcoin takas eden veya satan internet sitelerinden para karþýlýðý satýn alabiliyorlar. Bitcoin in kuru da týpký ulusal paralarýn birbiri karþýsýndaki kuru gibi arz ve talebe göre piyasada belirleniyor. 20 Mart 2018 kuruyla 1 Bitcoin 8.516 USD (32.786 TL) (1 $ = 3,85 olarak hesap edilmiþtir.) olduðuna göre demek ki piyasada yaklaþýk 144,1 milyar USD tutarýnda Bitcoin bulunuyor. Ayný tarih itibariyle bütün kripto paralarýn toplam piyasa deðeri $ 326.876.718.433 USD dolayýnda bulunuyor. Bir karþýlaþtýrma yapabilmek için dolaþýmda bulunan bütün nakit paralarýn USD cinsinden deðerinin 31 trilyon USD ve dünyada nakit olarak dolaþýmda bulunan USD miktarýnýn 1,5 trilyon USD olduðunu belirtelim.

Bitcoinin hýzlý deðer kazanmasýnýn nedeni; Bitcoin sisteminde yapýlan her hareketin izi geçmiþe yönelik sonsuza kadar açýk kalýyor. Hangi cüzdanýn hangi cüzdan ile ne kadar alýþveriþ yaptýðý her zaman herkes tarafýndan ulaþýlabiliyor. Dünyada Bitcoin alýþveriþ yapýlan sistemler ya banka onayý istiyor ya da kimlik bilgileri istiyorlar. Bu þekilde baþlayan cüzdanlarýn sahipleri her zaman bulunabileceði gibi azýnlýkta da olsa bazý pazaryerlerinde böyle denetimler olmadýðý için bu Bitcoin sahipleri isimsiz olmaktadýr. Yani mesela para yollamasý gereken kiþi açtýðý bir cüzdandan bir baþka cüzdan sahibine para yolladýðýnda bütün iþlemler þifrelenmiþ dosyalar aracýlýðýyla yapýldýðý için kimin kime para yolladýðý ya da kimin kimden para aldýðý belli olmuyor. Bu durumda dahi bu kiþilerin cüzdan numaralarý her zaman gözükmektedir. Kimlik bilgilerinin gizliliði, bir otoritenin denetimi altýnda bulunmayýþý, sistemi, her türlü yasa dýþý finansal transfer konusuna açýk hale getiriyor. Bu konuda denetim ile kontrol altýna almak mümkündür. Örneðin. SPK lisansý gibi veya bankalardan sadece Bitcoin alýnmasý durumunda bu Bitcoin’lerin neler yaptýðý, kimin aldýðý her zaman kayýt altýnda olabilecektir. Ötesinde bir nakit paranýn transfer izinin hiç olmayacaðý düþünüldüðünde Bitcoin fazlasýyla iz býrakacaðý aþikârdýr. Deðeri yükseldikçe bu kez bu yükselen deðere bakarak bu paralarý yatýrým aracý olarak kullanmaya hedefleyenlerin talebi artýyor ve bu talep artýþý sonucu bu paralarýn deðeri daha da yükseliyor.

Risk nerede?
    Para basýmý ve arzýnýn devletlerin elinde bulunduðunu düþürsek sanal paralarýn takibi, vergilendirilmesi ve arzýnýn yapýlamamasýnýn devlet düþüncesine ters bir uygulamadýr. Kripto paralara yönelik en büyük risk bu paralarýn kullanýmýnýn kara para iþlemlerine açýk olmasý dolayýsýyla devletler tarafýndan yasaklanmasýdýr ya da týpký Ýsviçre Bankalarýna yönelik aksiyonda olduðu gibi hesaplarýn isimlendirilmesinin talep edilmesidir. Böyle bir durumda paralar bir anda çok büyük deðer kayýplarý yaþayabilir. Ayrýca kime ait olduðu bilinmediði ve bir merkezi otorite tarafýndan izlenip denetlenmediði için kripto paralar ile açýlmýþ hesaplarýn dondurulmasý, el konulmasý çok zordur. Ayrýca manipülasyona açýk halde bulunan kripto para piyasasý her zaman büyük dalgalanmalar yaþamaktadýr. Arkasýnda bir devlet ya da herhangi bir otorite olmayýþý ise en önemli handikapýdýr.
    Diyanet Ýþleri Baþkanlýðý fetvasý

Diyanet Ýþleri Baþkanlýðý’nýn verdiði fetvaya göre kripto paralarýn kullanýmý caiz deðildir. Baþkanlýðýn sitesinde yayýnlanan açýklamanýn tamamý þu þekildedir: Kullanýcýlar arasýnda deðiþim ya da kýymet ölçüsü olarak genel kabul gören, kaynaðý itibariyle kullanýcýlara güven veren her türlü paranýn kullanýmý caizdir.

Bu noktada önemli olan husus, para olarak bilinen deðiþim aracýnýn kendi özünde yani üretim þeklinde, sürüm aþamalarýnda ve muhataplýk niteliðinde büyük belirsizlik (garar) içerip içermemesi, bir aldatma (taðrir) aracý olarak kullanýlýp kullanýlmamasý ve belli bir kesimin haksýz ve sebepsiz zenginleþmesine vesile olup-olmamasýdýr.

Son yýllarda ortaya çýkan ve birçok çeþidi bulunan, dijital-kripto paralardan her birini kullanmanýn hükmünü yukarýdaki genel ilkeler doðrultusunda deðerlendirmek gerekir.

Buna göre kendi özünde ciddi belirsizlikler taþýyan, aldanma ve aldatma riski ileri düzeyde olan, dolayýsýyla herhangi bir güvencesi bulunmayan ve kamuoyunda saadet zinciri olarak bilinen uygulamalar gibi belirli kesimlerin haksýz ve sebepsiz zenginleþmesine yol açan dijital kripto paralarýn kullanýmý caiz deðildir.

Oncelikle belirtilen crypto paralar icin kisaltmalarini kullanacagim daha rahat oluyor. BTC (bitcoin) ETH (Ether) ve XRP (Ripple) ucu de birbirinden faklý amaçlarla yola çýkan projeler. BTC orijinal fikir olarak bildiðimiz paralarýn yerini almak için çýktý ve birincil amacý satýn alma iþlemlerinde kullanýlabilecek bir varlýk olmak. Mevcutta $8500 civarýnda bir bitcoin.
    ETH bir para olmaktan ziyade belirli islemlerin yapýlabileceði programlanabilir bir blockchain olarak ortaya cýktý. Ama uygulama alanlarý hayal gücünüz ile sýnýrlý ayni zamanda ETH nin para olarak kullanýlmasýný engelleyecek bir durum da yok. XRP ise daha cok bankacýlýk iþlemleri ve bankalar arasý iþlemlerin merkezi olmayan güvenilir bir sistem üzerinden yönetilebilmesini ama ayni zamanda da gözlemlenebilmesini amaçlayan bir proje
    3 unun de artilari eksileri malum internette yýðýnla haber var. Su an en çok volatile olan dijital para BTC ama fiyatý bir çok insana göre artýk çok yükselmiþ durumda
    BTC nin daha da yükselebileceðini düþünüyorum ama eskisi gibi yüzlerce kat getirisi olmayabilir. BTC nin normal olarak gayet büyük bir core geliþtirici ekibi var ve karþýlaþtýklarý sorunlarý asmak için de epeyce tartýþma ve uðraþ var ortada.

ETH ise deðiþik bir hikaye ve BTC arkasýndan ikinci durumda. Bu sene büyük þirketlerin de dahil olduðu birçok proje var ETH üzerinde ve bu beklentiyi çok yükseltti; ilerleme de kat ediliyor sistem üzerinde. Tabi baþarýsýz projelerde mutlaka yeralacak. Bunu da gözardý etmemek gerek.
    Ethereum da gecen sene koddaki bir açýktan dolayý yüklü miktar ether çalýndý ve bu iþlemin düzeltilmesi için sisteme müdahale edildi. Bu durum aslýnda blockchainlerin çýkýþ amacý ile çok paralel deðildi ama belki de adil olan yoldu. Bunun sonucunda bu çalma iþlemini geri çevirelim diyenler ETH yi destekledi yok çevirmeyelim blockchainlerin amacý merkezi olmayan yayýlmýþ sistemler yaratmak buna müdahale etmemeliyiz diyenler ise ETC yi yani Ethereum Classic projesinde kalmayý seçti. Su an piyasada ETH ve ETC olmak üzere iki tane ether coini var ve ikisi artýk farklý projeler diyebiliriz
    Ripple konusunda bildiklerim , ripple labs tarafýndan basýlmaktadýr. Yani ha Knight Online oyunda Gold Bar vermiþ sana, ha ripple para basmýþ. Ayný þey. Arz sýnýrý yok. Sýnýrsýz miktarda basýlabilir. Zaten zaman zaman yeni ripple'larý piyasaya sürüyorlar. Ha madem öyle de fiyat niye sürekli artýyor? Ýþte onu ben de bilmiyorum, yazýlým iþlemlerini yürüten core ekibi bilmiyorum ne kadar kalabalýk ya da potansiyelli diye ama fiyatýný incelediðimde yakýn zamanda aþýrý dalgalandýðýný görüyorum 3-4 günde %50 dalgalanmýþ. Altyapýsý sayesinde bankalar yoluyla geliþecekler diye düþünüyorum. Yakýnda Akbank iþleme açacak diye bir duyum var. Ancak ne kadar doðru bilemem fýsýltý gazetesi haberi diyelim. Ancak ripple.com da çalýþtýklarý banka listesine Akbank logosu ekli durumda, ayrýca BBVA kendi sitesinde Avrupa ile Meksika arasýnda para transferlerinin gerçekleþtirdikleri duyurusu var Hazreti Google da. Bildiðim kadarýyla BBVA Garanti Bankasý hisselerinin büyük bir çoðunluðuna sahip.

Size hangisine yatýrým yapacaðýnýzý söyleyemem. Kesinlikle yazýlýmý geliþtiren öncü core ekiplerini araþtýrmanýz. Bu adamlarý þirketlerin CEO su gibi düþünün. Nasýl hisse senedi alýyorken temel analiz yapan arkadaþlar yöneticileri de didikliyorsa ayni mesele burada da geçerli. Dijital paralarýn temel analizi teknolojilerinin potansiyeli ve geliþtirme ekiplerinin büyüklüðüdür diye düþünüyorum ama buna ilave edecek baþka temel analiz kavramlarýný da eklemek gerekecektir. Teknik analizle karar verecekseniz iþiniz baya zor çünkü yaptýklarý hareketler normal bildiðimiz market hareketlerine çok benzemiyor.
    BÝST te iþlem yapan biri olarak bu kripto para iþini pek güvenli bulmasam da muazzam karlarýn döndüðü bu borsaya ufaktan giriþ yapmadan da edemedim.(Sadece 100 $) Ama siz; siz olun asla lazým olacak para ile ve kaybetseniz de üzülmeyeceðiniz para ile iþlem yapýn.
    Bu arada Göktaþý satýþlarýndan vergi almayý düþünen Sayýn Maliye Bakanlýðýmýzýn bu konuyu es geçeceðine ihtimal vermiyorum, Yakýn zamanda bu konunun da vergisel anlamda deðerlendirmeye tabi olacaðýndan eminim.
    Daha fazla insan duydukça manipülasyona açýk hale geliyor. Tren dönmeden trenden inmeyi bilmek çok önemli gibi, o yüzden iþlem yapmadan önce detaylý bilgilendiðinizden emin olmadan adým atmayýn. Sonra arkamdan selavat getirmeyin.
    Bunun yanýnda bu konu ile ilgili bir de üretim meselesi sözkonusu yani mining diye tabir edilen iþ.
    Ýþte aslýnda zurnanýn zýrt dediði yer burasý….

(Yukarýdaki yazý internet siteleri ve coinmarketcap verilerinden elde edilmiþtir. Hatalý olduðunu düþündüðünüz konular için düzeltmeler yapmaktan mutluluk duyarým.)
    Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
    " Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"

Grafikler ve Veriler Güncellenmiþtir...

Temel Tablolar da güncellenmiþtir...

Site Grafikler Linki: http://teknik-analiz.com/grafikler.html

NOT: Tablolarýn güncellenmesi için sayfayý yenileyin...

6. hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
    operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....

7.  Alýntý Originally Posted by T/A Yazýyý Oku
    Grafikler ve Veriler Güncellenmiþtir...

Temel Tablolar da güncellenmiþtir...

Site Grafikler Linki: http://teknik-analiz.com/grafikler.html

NOT: Tablolarýn güncellenmesi için sayfayý yenileyin...

Ellerinize saðlýk Sn. T/A teþekkürler, iyi akþamlar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
    operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....

Alýntý Originally Posted by lutfu001 Yazýyý Oku
    Ellerinize saðlýk Sn. T/A teþekkürler, iyi akþamlar
    Senin de eline saðlýk... Ýyi akþamlar... 😃

Sayfa 403/1078 ÝlkÝlk ... 303353393401402403404405413453503903 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •