Selim kardeþim bu iþ ayan beyan dolandýrýcýlýktan baþka birþey deðil. Birileri bulmuþ kolay para kazanmanýn yolunu, bulmuþlar yolunacak kazlarý yol babam yol...
Henüz þartlar tam uygun deðil. Bunun bir para olabilmesi için karþýlýðýnýn olmasý lâzým. Þu anda $ bile karþýlýksýz olduðu için para sayýlmýyor. Kaldý ki bu $ bile kiralanmýþ bir para. ABD 'nin resmi parasý deðil. Hâl böyle olunca artýk $ ile vurgun yapma alanlarý daralýnca þimdi kendilerine yeni alan açýyorlar...
Bir de Tek Dünya Devleti projesi var. Bu da onun için gerekli olan þartlardan birisi. Kime hizmet edildiðini iyi bilmek lâzým...!!!
Dijital dünyada elbette buna uygun bir para olmasý fikri mantýklý ama bunu yok madencilik yok bilmem ne ile milleti avutarak deðil de; adam gibi para karþýlýðý olarak olmasý lâzým...
Þu anki þekli ile pek mantýklý deðil!!! Bu madencilik iþi ise tamamen avutmaca. Hiç kafama yatmýyor. Sahibi burada üretilebilecek tüm kodlarý biliyor. Birileri güyâ bunu arýyor. Yazýk deðil mi onca harcanan emeðe ve enerjiye. Ýþte bir hayal uðruna insanlarý uðraþtýrýyorlar...
Hiç kafama yatmýyor vesselam. Fakat yine diyorum, gün gelecek farkýna bile varmadan bu belâ hepimizi saracak. Vatanýna, ülkesine sahip çýkmak isteyen bu paralardan uzak durmalý ve ülkesine sokmamalý. Bir ülkeyi yýkmak için gereken þartlardan birisi de parasýný yok etmektir. Ýþte bunun ilk adýmlarý atýlýyor... Bu iþe ön ayak olanlara bakýnca zaten durum net olarak görünüyor... (Seni kastetmiyorum selim kardeþim. Bu iþe para baðlayýp, bu yönde çalýþma yapan kodaman þirketleri diyorum...)

Yer Ýmleri