Hayýrlý akþamlar...
Size belki tuhaf gelebilir ama ben 15 dk. gecikmeli verilerle çalýþýyorum
Bu nedenle seans 18:10 'da kapanýnca ben 18:26 'da verileri yüklemeye baþlýyorum. Bu benim en erken baþlama zamanýmdýr. Anlýk veri kullansam seans biter bitmez yüklemelere baþlarým...
Yükleme için geldiðimde de buraya uðramadan geçmiyorum...
Gerçi seans falan izlediðim de yok. Öyle arada bir bakarým o kadar...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Laf aramýzda kalsýn. Bende bakmamak için yýrtýnýyorum. Ama nafile yakýnda çekirdek çitlemeye baþlayacaðým.en güzelini yapýyorsunuz. Ýnsanýn kendine hakim olabilmesi çok iyi. Bazen fýrsatlar doðuyor. Elim gidiyor. Sonra yok yaa diyorum. Kafam daðýlsýn diye çay söylüyorum. Çay bitmeden aklýmdan geçen olmuþ bitmiþ oluyor. Cýhh. izlememek lazým abi. Hadi uzuncu olamýyoruz kabul. Yahu en azýndan ortacý takýlalým. Hadi olmadý 1 ay sabredelim abi...Diyorum.
Kendime Notlar...
Yukarýdaki mesajý dünkü sorundan sonra süre kýsalmýþ olarak yorumladým. O yüzden dedim üstad
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Kendine bir yol bulmadan baþarýlý olunmuyor...
Þimdi bu defa 1 ay dersin 1-2 baþarý olur, sonra gün gelir gümlersin. Ýþte o zaman yine karar deðiþtirirsen sebât etmemiþ olursun ve herþey sil baþtan olur ve netice vermez...
Neyse ona devam etmek lâzým...
Benim ilk MRDIN alalým neredeyse Temmuz gelirse 1 yýla yakýn olacak. Arada yýlbaþýnda ilk temettüyü almýþtým. Yerine hemen yeni hisseleri ekledim. Kýsmetse Temmuz ayýnda yine temettü alýp yeni hisselerimi ekleyeceðim...
Arada satar mýyým? %100 kâr görmeden gerek yok!!! O günler bir gelsin o zaman bakarýz. Satýnca da zaten hepsini satmam. Ana parayý çýkarýr gerisini bedavaya býrakýrým...![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Hayýrlý geceler sayýn T/A...
Sorunlarý giderdiðinize sevindim...
Emekleriniz için çok teþekkürler....
Bereketli kazançlar dilerim...
Yer Ýmleri