Þu andan itibaren daha aþaðýsý görülmediði sürece, düþüþün bitmiþ olma ihtimali kuvvetlidir...
Seçim sonuçlarý bir kesinlik kazanana kadar gel-git devam edecektir...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Sayýn hocam eline emeðine saðlýk,katký olmasý açýsýndan,böyle birþey çiziktirdim.Þahsen endex'in 93-94 bandýný yoklayacaðýný düþünüyordum,burdan yukarý teperse,gideceði nokta grafikte gözüküyor ama senin'de fikirlerin ve tecrüben önemli bizler için,
Hayýrlý iftarlar tüm arkadaþlara.
Hayýrlý Ýftarlar...
Grafikler ve Veriler Güncellenmiþtir...
Temel Tablolar da güncellenmiþtir...
Site Grafikler Linki: http://teknik-analiz.com/grafikler.html
NOT: Tablolarýn güncellenmesi için sayfayý yenileyin...
Ellerinize saðlýk Sn. T/A ve Sn. Dandanakan,
Tüm dostlara mutlu haftasonlarý,
Ýyi akþamlar.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
XU100...
Biraz karýþýk görünse de uzun vade baktýðým grafiðimin yakýnlaþtýrýlmýþ son hali bu þekildedir...
Ortalamaya deðdiðimiz için iyi bir durak olabilir. Eðer durmazsa 94bin kaçýnýlmaz olabilir. Ben durmasý taraftarýyým. Bu belki temenni boyutunda olsa da bu kadarýsý da yeterli sayýlýr...
Sayýmlarýn bir versiyonuna göre görünen hedef minimum 134bin olmalýdýr. Bunu 3 fibo ile destekliyorum... 150bin olmasýnda da benim açýmdan bir sýkýntý yoktur...
Grafikte neyi, neden beklediðimizin açýk þekli var. Destekler ve dirençler görünüyor. Göremediklerimizi ben zaten buradan yazmaya çalýþýyorum...
Her ne olursa olsun; hem bizim hakkýmýzda, hem de ülkemiz hakkýnda hayýrlýsý olsun...
![]()
Yer Ýmleri