Artan
Azalan
lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Dk / Yksek
13,09 10% 10,90 Mn 13,09 / 13,09
87,45 10% 635,00 Mn 78,70 / 87,45
22,02 9.99% 206,50 Mn 20,02 / 22,02
25,32 9.99% 68,43 Mn 22,70 / 25,32
30,16 9.99% 1,84 Mr 28,14 / 30,16
1.053,00 -10% 16,61 Mn 1.053,00 / 1.053,00
14,60 -9.99% 983,11 Mn 14,60 / 17,35
13,35 -9.98% 38,96 Mn 13,35 / 13,35
12,48 -9.96% 407,45 Mn 12,48 / 12,79
1,75 -9.79% 302,16 Mn 1,75 / 1,96
308,25 -1.99% 17,26 Mr 305,25 / 311,50
132,00 8.82% 15,02 Mr 114,00 / 132,00
3,14 -1.88% 12,96 Mr 3,08 / 3,22
284,00 7.58% 12,78 Mr 260,00 / 284,00
420,25 -1.23% 11,48 Mr 418,25 / 431,00
18,98 1.99% 716,50 Mn 18,36 / 19,08
73,20 -0.68% 8,75 Mr 72,85 / 74,05
284,00 7.58% 12,78 Mr 260,00 / 284,00
741,50 1.99% 4,00 Mr 720,50 / 743,50
95,65 -1.54% 576,94 Mn 94,25 / 96,75
111,90 -0.36% 293,60 Mn 110,80 / 112,70
31,38 1.49% 126,31 Mn 30,10 / 31,66
10,59 3.62% 645,46 Mn 10,12 / 10,70
82,20 -1.14% 450,82 Mn 81,60 / 83,75

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj
Sayfa 32/1078 lklk ... 22303132333442821325321032 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 249 - 256 aras.

Konu: Sistem Takibi...

1.  Alnt Originally Posted by Don Kiot Yazy Oku
    Siz byle toleransl davranarak doutan muhalif olanlarn kritik etme heveslerinin zerine benzin dkyorsunuz. Benden sylemesi.

Hisse kodlarndan sonra bu kez de grafik grntlerine gz attm. Sistem ad altndaki grafikler Stokastik bazl klasik analiz resimleri olmal. TUCLK grafiinde destein 4.38, kapann 4.35 olarak kaytl olmasn fiyat d devam edecek olarak yorumladm.
    Evet doru yorumlamsnz... Sistem grafiini sitede kabaca aklamtm ama zamanm yetimediinden dolay ok detay verememitim. Fakat forumda ok kere anlatmaya altm. Destek/Diren kavramlarn ve nasl yorumlanmalar gerektiini ilk frsatta yeniden siteye de eklemee alacam...

Alnt Originally Posted by Don Kiot Yazy Oku
    Japon mum ubuklar blmne getiimde zaman periyodunun 1 yllktan 4 ayla drldn grdm. Byle yaplmasnn elbet bir sebebi vardr. Ancak bu ilem sonrasnda sinyal saysnn arttn, grafik zerinde iaretlenen tali yollarn okluundan, ana yoldan uzaklama ihtimalinin arttna tank oldum. nceki dipler-tepeler, formasyonlar, formasyon hedefleri belli olduuna gre grafik zerinde fazla oynama ansmz yok diyebilirsiniz. Yine de zaman periyodu arttrlarak bu sorunun zlebilecei kansndaym.
    Sreyi 1 ylla ykseltebilirim ama bu defa ok fazla i ie girecei iin anlalmayabilir diye daha yakn plan vermeye altm. https://www.turkishbulls.com sitesinde sadece son oluan formasyonla ilgili barlar veriliyordu. Ben bunu destek/diren olayna dntrerek olay daha da gelitirdim. Arzu edilirse tm formasyonlar da grafik zerinde gsterebilirim.Bu ekilde tm hereyi grebilir hale gelebilir lkin grnt ok karacaktr. u anda dediiniz gibi sreyi biraz arttraym...[/QUOTE]

Fiyat barlar ve salnm bandnda aa-yukar-yatay hareketleri gstebileceimiz renkler konusunda fazla tercih hakkmz olmasa da bunlarn i ie gemesi resmin netliini ve anlalrln menfi ynde etkiliyor. Grafiin siyah olan zemin rengi bir nebze alrsa destek-diren izgileri daha belirgin hale gelir diye dnyorum.
    Siyah zemini zellikle gzlerim ok yorulduu iin seiyorum. Renklerin daha net grldn dnmtm yle deilse biraz amaya alaym ama nce uygun bir zemin rengi bulmam lzm. Varsa bir rnek, o rengi deneyip paylaaym... Fakat barlarn rengini kartrmamak iin zellikle bu renklerde setim. Her rengin anlam farkl ve bir bakta hemen grlebiliyor. Ortalamalardan oluan 3 boyutlu salnmn rengini pek fazla deitirme ansm yok. nk duruma gre ve hareketin ekline gre otomatik iziyor. Daralp-almas renkleri etkiliyor.

Grafiklerin st ortasndaki Tescil ibaresi resimle birlikte bydnden fiyat bar, hat ve formasyon aklamalar ile st ste gelip akyor. Sistem grafiklerindeki l Japon mum grafikleri blmnde korunabilirse resim gze daha ho grnr dncesindeyim.
    Bu konuda haklsnz. 2 adet bilgisayar kullanyorum. Birisinin ekran znrl ok yksek yani 1080p. Dieri 720p. 720p olan grafik, sistem grafii ve daha net oluyor. Dierinde grnt byd iin oranlarda farkllk oluyor. Bu nedenle her 2 tr de bundan byle ayn bilgisayar ile yklerim ve Tescil ibaresi de otomatik olarak klm olur. Grafikleri zamannda 720p bilgisayarda gelitirdiim iin oradaki grntler daha orantl oluyor. Fakat u anki hli ile yazlar daha byk ve okunakl oluyor. zellikle bu nedenle bu ekilde yklyordum. Pazartesi tm grafikleri 720p bilgisayardan ykleyeceim ve zaman 1 yl 'a ayarlamaya alacam...

Her neriye am demekten vazgeseniz iyi olur. Yoksa kritiklerin devam gelir. Kolay gelsin.
    Hi sorun deil. Mkemmelliyeti ve sorumluluk sahibi bir yapm olduu iin elimden gelenin en iyisini yapmak isterim. "Ben byle, yaptm iinize gelirse" diyenleri hi tasvip etmedim! etmem de!!!... in dorusu ve gzeli neyse o olmaldr. Elbette kapasitem yettii srece. Benim bilgim de snrl ve salm/zamanm da her zaman elvermiyor...

Elbirlii ile baarlmayacak ey yoktur. mkansz, sadece zaman alr...

"Yatrm Tavsiyesi Deildir!"... Eitim ve Bilgi amal paylamlar yapyorum.

Yazdklarm dikkate alp sorun nedir, nasl zlebilir, ben ne yapabilirim diye kafa yormanz beni sevindirdiniz. Mevlam da sizi sevindirsin.

Bir destek/diren noktas krlnca bir alttaki destek veya bir stteki diren seviyesinin devreye gireceine ve kapann stnde destek ve altnda diren olmayacana programlanmz. Eer grafiin altndaki yatay renkli banda dikkat etmeseydim destek oluumu iin biraz beklemek gerektiini ben de fark etmeyecektim.

in ehli dekoratrler dzenleme yaparken renk uyumunu gz nnde bulunduruyor. Ancak ne karmak istedikleri objelerde zt renklerden yararlanyor. O nedenle zemin rengi ak olursa fiyat barlar ve salnm hatlar daha belirginleir ve n plana kar diye fikir beyannda bulunmutum.

Doan Ccelolunun sanrm nsan nsana kitabnda insan karakterleri snflandrlp zellikleri sralanyordu. Mkemmeliyeti insan zellikleri saylp dklrken beni tarif ediyor diye pek keyiflenmitim. Fakat son satra geldiimizde yazar tokad basp beni hayal krklna uratt. Hatrmda kald kadaryla Efendi efendi dnyay deitirmek sana m kalm. Byle yaparak hem kendini, hem evreni mutsuz ediyorsun yazyordu.

Yani Zoru hemen yaparz. mkansz biraz zaman alr diyen sorumluluk sahibi insanlar dnyay deitirip dntrmek ve evrelerine art bir deer sunmak konusunda baarl olsalar da; kendi mrlerini trpleyerek bunun bedelini pein pein dyorlar. Kimbilir belki de Mum yandka evresini aydnlatyordur.

Mevlam sarf ettiiniz emekleri boa karmasn.
    https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eri olsam yay gibi elde tutarlar beni

3. CandleStick grafiklerini tekrar gzden geirdim. Yazlma baktm...

Zamansal olarak ok fazla genileyemiyorum. Ekrana ok fazla paramaetre bastrdm iin grtde bar says artnca AmiBroker program sknt karyor. Bu nedenle u an iin daha dinamik bir zm bulana kadar olabilecek maksimum deere ayarlamaya alacam.

Tescil ibaresi de oransal olarak alyor. Panel kld zaman yazlarn grnebilmesi iin zamannda byle kodlamm. 720p ile ykleyince biraz farkediyor ama yine de grsel olrak byk kalyor. imdi bu kodu deitiremeye kalksam tm programlardakini de etkileyecei iin algoritmay deitirmem gerekecek. O zaman bana byk bir yk binecektir. Bunu da yaplacaklar listesine alyorum ama ok aciliyeti olmadn dndm iin bo bir zamanmda dzeltmeye alacam...

Grafikleri yeni halleri ile yklemeye baladm. 30 dk kadar sonra tamamn grebilirsiniz...

Ayrca stochastic gibi klasik analizleri ayr bir blmde deerlendirmek gerekecektir. Sistem balnda bana ait olan bir sistemin sonular grnyor. O nedenle bu blme karamam. Daha iyiletirilebilir ama zaman alacaktr. Fakat ayr bir blmde istenilen klasik gstergeleri ekleyip ona da ayr bir balk aabilirim. Tm bunlar ykleme sresini etkileyecektir. Bu durumu da gz nnde bulundurmak lzm. Benim iin sknt deil ama grafikleri sizler gncel olarak daha ge greceksiniz..

4.  Alnt Originally Posted by Don Kiot Yazy Oku
    Yazdklarm dikkate alp sorun nedir, nasl zlebilir, ben ne yapabilirim diye kafa yormanz beni sevindirdiniz. Mevlam da sizi sevindirsin.

Bir destek/diren noktas krlnca bir alttaki destek veya bir stteki diren seviyesinin devreye gireceine ve kapann stnde destek ve altnda diren olmayacana programlanmz. Eer grafiin altndaki yatay renkli banda dikkat etmeseydim destek oluumu iin biraz beklemek gerektiini ben de fark etmeyecektim.

in ehli dekoratrler dzenleme yaparken renk uyumunu gz nnde bulunduruyor. Ancak ne karmak istedikleri objelerde zt renklerden yararlanyor. O nedenle zemin rengi ak olursa fiyat barlar ve salnm hatlar daha belirginleir ve n plana kar diye fikir beyannda bulunmutum.

Doan Ccelolu’nun sanrm nsan nsana kitabnda insan karakterleri snflandrlp zellikleri sralanyordu. Mkemmeliyeti insan zellikleri saylp dklrken beni tarif ediyor diye pek keyiflenmitim. Fakat son satra geldiimizde yazar tokad basp beni hayal krklna uratt. Hatrmda kald kadaryla “Efendi efendi dnyay deitirmek sana m kalm. Byle yaparak hem kendini, hem evreni mutsuz ediyorsun” yazyordu.

Yani “Zoru hemen yaparz. mkansz biraz zaman alr” diyen sorumluluk sahibi insanlar dnyay deitirip dntrmek ve evrelerine art bir deer sunmak konusunda baarl olsalar da; kendi mrlerini trpleyerek bunun bedelini pein pein dyorlar. Kimbilir belki de “Mum yandka evresini aydnlatyordur.”

Mevlam sarf ettiiniz emekleri boa karmasn.
    Bu mesajnz gremedim dierini yazmtm. Bunu grnce de ayrca memnun oldum...

Ben byle mutlu oluyorum. Bovererek kendimi kandrmak istemiyorum. Doan Ccelolu iyi demi gzel demi de; herkes boverse bu dnya ekilmez bir hl alr. Hayat zorlatrd ve mr trpledii dorudur ama bo bo geen bir mrden mutlu olacama insanlara bir faydam olan mrden mutlu olmay tercih ederim. in lsn karnca tad kayor salk gidiyor dorudur ama ortada yaplacak bir i varken ve elimden geliyorsa bo bo durup bo yaamaktan zevk alamyorum. Hepsini denedim ve sonunda byle mutlu olduumu anladm. Fakat artk kendime ve aileme daha ok zaman ayrmaya alyorum.

Birok konuda birok kiiyi yetitirme ansna sahip oldum. Bazlar nankrlk edip bilgiyi alp katlar ama bazlar bir mr geti hl her grmemizde bunu dile getirirler. Birok insann hayatna katkm olmutur ve bu benim iin arkamda braktm eserlerdir. Olay sadece borsa olarak dnmeyin. Birok alanda birden faaliyet gstermeye alyorum. in zorluu da burada balyor zaten...

Haklsnz STC ksaltmasn grnce indikatr deerlerine bakmadan Stokastik diye kestirip atmm. Atmm ama tutturamamm. imdi daha yakndan baknca Yeil erinin uzun, Mavi erinin orta vadeli hareketli ortalamalar gsterdiini fark ettim. Gri/Krmz eriler ise ksa dnem hareketli ortalama farklarn gsteriyor ve pozisyon ap kapama konusunda Mavi/Yeil ekrisinden daha erken ve iyi sonular veriyor. Yanlm varsa gzlerim pek iyi semedii iindir.

nsanolu ilgi, sevgi ve takdirden nce evresi tarafndan anlalmak istiyor. Etrafna kr gndermeler yaptn fark ettiinde ise kendi kabuuna ekiliyor. Genliinde Sanat halk iindir prensibinin ylmaz savunucusuyken ya ilerleyince Sanat sanat iindir ilkesini benimseyip kendi alp kendi dinliyor.

Hepimiz lml olduumuzu biliyoruz. Bu fani dnyadan giderken ardmzdan iyi iler, gzel izler brakmak iin rpnp duruyoruz. Haklsnz kadir-kymet bilen, gzmz yumduumuzda zerimize iki krek toprak atacak insanlara yakn durmamz gerekiyor. Bu saatten sonra genlerle iyi geinmemiz art !
    https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eri olsam yay gibi elde tutarlar beni

6. "Hepimiz lml olduumuzu biliyoruz. Bu fani dnyadan giderken ardmzdan iyi iler, gzel izler brakmak iin rpnp duruyoruz. Haklsnz kadir-kymet bilen, gzmz yumduumuzda zerimize iki krek toprak atacak insanlara yakn durmamz gerekiyor. Bu saatten sonra genlerle iyi geinmemiz art ! "

Heey
    ihtiyarlar u moddan karsanz bizi memnun edersiniz... Pazar gn herkesi kasmayn

7.  Alnt Originally Posted by mehmet emin Yazy Oku
    "Hepimiz lml olduumuzu biliyoruz. Bu fani dnyadan giderken ardmzdan iyi iler, gzel izler brakmak iin rpnp duruyoruz. Haklsnz kadir-kymet bilen, gzmz yumduumuzda zerimize iki krek toprak atacak insanlara yakn durmamz gerekiyor. Bu saatten sonra genlerle iyi geinmemiz art ! "

Heey
    ihtiyarlar u moddan karsanz bizi memnun edersiniz... Pazar gn herkesi kasmayn
    Bunlar hayatn gerekleri olsa da bizim gnlmz hl gen.

8. bir adamn videosu :
    https://www.youtube.com/watch?v=A0RfHpe_1Ok

ve yazlar:
    dunyabirmasaldir com/dolarin-8-tl-olabilecegiyle-ilgili-yazim-sonrasi-katildigim-tv-programi-canli-yayini/

ilgin bir yaz sonbahar 2017 demi adam

Sayfa 32/1078 lklk ... 22303132333442821325321032 ... SonSon

Yer mleri

Yer mleri

Gnderi Kurallar

• Yeni konu aamazsnz
  • Konulara cevap yazamazsnz
  • Yazlara ek gnderemezsiniz
  • Yazlarnz deitiremezsiniz
  •