Originally Posted by
Don Kiþot
Teknik Analiz ve Trading Stratejileri
Ali Erkan Tanacýoðlu emek ve zamanýna kýyýp 213 sayfalýk Teknik Analiz ve
Trading Stratejileri adlý bir doküman hazýrlamýþ, üstelik baþkalarý da kendi
tecrübelerinden yararlansýn diye bu dökümaný internet ortamýnda paylaþmýþ.
Özgeçmiþine bakýlýrsa önce ÝÝBF maliye ardýndan SPK ileriye düzey lisansý
almýþ. Bir aracý kurumda yatýrým danýþmaný olarak çalýþýrken finansal eðitim
iþine girmiþ. Borsadan para kazanmak için gereðinden fazla donanýma sahipken
neden makas deðiþikliðine gittiði sorusunun doðru cevabýný verebilecek kimse
var mý?
https://www.dosyaupload.com/ehbQ
Benim bir cevabým var 
Sahip olduðu teknik bilgi ile kolayca para kazanabilyor olsa piyasada iþlem yaparak zengin olurdu, eðitim satarak bizlerin 3-5 kuruþunu toplamaya çalýþmazlardý, hemde kimsenin aðýz kokusunu çekmek zorunda kalmazdý, bu þekilde bir sürü insan türedi son yýllarda hepsi eðitim satýyor,
Borsada asýl olan güçlü oyuncular, ister spekülatör deyin ister manüplatör, tekniði çizenlerde onlar, asýl parayý götürenlerde, her hissenin kendi boyuna göre bir sahibi var, her sahibin bir tarzý var,
Çok paranýz yoksa spekülatörü üzmeyecek gözüne batmayacak miktarla ekmeðinizi kovalarsýnýz, yoksa elinizden kuru ekmeðinizi bile alýrlar...
Bu kitap yazan amca bu iþin sadece teknikle olmadýðýný yaþayarak öðrenmiþtir o yüzden kendi iþine yaramayan þeyi satarak para kazanmaya karar vermiþtir, kim iþine yarayacak birþeyi satar ki bu amca satsýn...
Önemli bir ekleme yapayým; bu platformda para ile satýlmayan bazý bilgileri benimle/bizlerle paylaþtýklarý için özellikle deðerli üstatlardan Allah razý olsun, ne kadar teþekkür etsek azdýr, ellerinize/emeklerine saðlýk...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri