Originally Posted by
selimtogrul
Merhaba Baþlýk sakini abilerim dostlarým.
Bugün cumartesi üstadým. Bilgem yaþlý olduðu için toparlayamadý konuyu. Verilen bilginin günlükten ziyade daha kýsa periyotlar içinde de kullanýlabileceði konusunu siz beyan etmediðiniz için yapýlan iþin mahiyetini anlamadý. Darýlmayýnýz üstadým ama, bilgem oradan geliyor konuya.
...
Bir önceki gece periyotlarý saymýþtým tam emin deðilim ama 20 aylýk periyot alýyorduk, mouse scrol geri (ctrl) ile peiyotlarý sýkýþtýrdýðýmýzda þu anda 17 periyot alýyoruz ekrana, mosue scrool (ALT) ile mevcut periyot akýþýný saða alýyoruz ama ekranda hep 17 ay periyot kalýyor. Bunu acaba fibo sayýsýna denk getirsek mantýk açýsýndan daha saðlýklý olur mu ?
Bir de sevgili üstadým mevcut sitemizde FBÝTCOIN var ama ben ETH göremedim. Acaba datayý aldýðýmýz yerde yok mudur ? Yoksa farketmemiþ olabilir misiniz?
Birde þekerinizi kontrol ediverin

Az yazdým .)
Hertz i düþürmeden ekran çözünürlüðünü yükseltsek bile görüntü de sorun olmuyor ancak 1600x1200 çözünürlükte macd altýnda yeni bir alan açýlýyor. Bu sanýrým sizin kullandýðýnýz graf ölçüsü boyutu dýþýnda. Bu çözünürlüðü kullanan olur mu bilmiyorum.
Ekrana sýðan bar sayýlarý tamamen ekran geniþliði ile ilgili bir olay. Pencereyi geniþletip, daraltýrsanýz ve sayfayý yenilerseniz farklý sayýlarda bar olduðunu göreceksiniz. Netlik bozulmadan önce ekrana yazdýrabileceðim en fazla barý sýðdýrarak yazdýrýyorum. Daha fazlasýný sýðdýrmak için özel hesaplamalar iþin içine girer. Þimdilik bu konuyu erteleyebiliriz...
Asýl meselemiz: Sistem 'i bu platforma aktarmak...
ETH için bildiðim kadarýyla resmi bir veri yok. FBITCOIN future olarak geçiyor. ETH benim verilerde yok. Fakat bu yeni platforma geçince o da olacaktýr...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yer Ýmleri