Saðol Selim hoca bakma'mý istediðin hisse varsa karalarýz.
Saðol Selim hoca bakma'mý istediðin hisse varsa karalarýz.
Tüm hisseler öyle ya da böyle bir þekilde tepki vermeye baþladýlar. En umulmadýklarý bile yol almaya baþladý...
Sýra elbet buna da gelecektir...
Yaklaþýk 10 senenin birikmiþ enerjisi var. Bakalým sonu nasýl bitecek...
Benim beklemekten baþka þansým kalmadý. Gidenler gitti, fýrsatlar kaçtý! Geriye bir tek bu kaldý.
Dere geçerken at deðiþtirmeyelim...!!!
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Bu borsa'da küçük yatýrýmcý'nýn
1. Para kazanmasý çok çok zor.
2. Þans eseri kazanma ihtimali çok zayýf.
3. Teknik bilip günlük al sat yaparak kazanmasý yine zayýf bir ihtimal.
4. Uzun müddet bekleyerek kazanmasý yine zayýf bir ihtimal olarak karþýmýza çýkýyor.![]()
Sayýn T/A tecrübe ile sabittir bu yazdýklarým.Eðer bir hisse'de tahta yapýcý veya patron her kimse hisseyi toplamadan milim kýmýldatmaz uzun süre yatay götürür aþaðý baskýlar.Býktýrana kadar ne zaman lanet edip satarsýn bir bakarsýn hisse yükseliþe geçmiþ.
O yüzden küçük yatýrýmcýlar tüh ben sattým hisse yükselmeye baþladý diye sitem eder.Bunlarý egen'de,pegasus'ta çelebi'de vs vs hep yaþadým.Þu an bu durumu Erbos'ta yaþýyorum tam 10 yýl oldu.Dolar bazýn'da baktýðýn'da hep zarardayýz.
Peki nasýl kazanacaðýz,endex'in yükseliþ trendine girdiðini gördüðümüz'de aldýðýmýz hisse'yi hiç ellemeden trend sonuna kadar bekleyip
oradan gözünün yaþýna bakmadan satýp türev enstürümanlar'a geçeceðiz ancak bu þekil'de bir þeyler kazanýlabilir.
Bu sebepten endex grafiði üzerin'de ýsrarla duruyorum.Tepeden dönüþte satmadýk uzun vadeciyiz diye.Hiç olmazsa bu sefer yükseliþ trendini yakalarsak ayný hatayý yapmayalým.
Euro resimde'de 16 eur geçil'di fakat bu son 3 haftada absürt bir düþüþ yaþadýk.
Kanal alt bant 14.7 eur yaklaþýk.Turuncu çizgi 15.7 eur yaklaþýk gözüküyor.
Bu arada laptop'un renkleri gitti çizgilerin renklerini'de göremiyorum karýþýk renk oldu hepsi.
Yer Ýmleri