Hayýrlý Cumalar...
Bol Kazançlar...![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Size'de sayýn T/A![]()
Merhaba Sn.T/A nasýlsýnýz ,inþallah saðlýðýnýz iyiye gidiyordur.
Yapmýþ olduðunuz teknik tablolardan devamlý faydalanýyorum,öncelikle vermiþ olduðunuz emekler için teþekkür eder ,saðlýklý mutlu günler dilerim.
Ben size VM tüm dönemler tablosundan birþey danýþacaðým.Belki ben anlayamamýþ,yanlýþ düþünüyor olabilirim
Örneðin 12,9,2019 tarihinde EMEKEL haftalýkta yeþil okla AL vermiþ,ertesi gün 13,9,2019 da kýrmýzý (geri)okla BEKLE ye dönüþmüþ vede 3 bardýr ifadesi var.
Ben bunu anlayamadým
1-Haftalýkta yönler hergün deðiþebiliyormu?
2-Eðer deðiþiyorsa bugün AL durumunda olan Yarýn 3 bardýr BEKLE durumunda olmasý normalmi?
Müsait zamanýnýzda kontrol edip cevaplarsanýz memnun olurum.
Saygýlar.
Merhaba...
Çok teþekkür ederim...
Çok þükür artýk yoðun olmasa da en azýndan çalýþabiliyorum. Eðer hiç çalýþma yapmazsam ancak 1 yýlda kendini toparlayabilirmiþ ama maalesef ben çalýþmadan duramýyorum. Bu durumda da tam iyileþme olamýyor. En azýndan iþimi görecek kadar çalýþmaya baþladým.
Þu aralar kodlamaya devam edemiyorum ama elimden geldiðince araþtýrma yapmaya çalýþýyorum. Kolumu daha iyi hissettiðimde yeni kodlamalar yapma düþüncem var. En azýndan yavaþ yavaþ çalýþýp yeni bir þeyler paylaþmak isterim. Kýsmet artýk...
Sizin sorunuza gelince;
- Grafikleri aþaðýya ekledim.
- Cuma kapanýþlara göre baktýðýmýz zaman sorun olmamýþ ama hafta içi haftalýk deðerlere baktýðýmýz zaman sorun var gibi duruyor.
Sebebini þu anda ben de anlayabilmiþ deðilim.
Ayrýca Platform ile AmiBroker grafik arasýnda da iþaretlediðim yerde farklýlýk gözüme çarptý. Hesaplamada bir yerde bir farklýlýk var ama bulamadým. Çok hissede baktým ama böyle bir fark göremedim. Bunda böyle olmasý ilginç...
En doðrusu elbette her zaman için AmiBroker grafikleri olan siyah zeminli grafiklerdir...
Hatalarýn kaynaðýný bulunca düzeltip haber veririm. ÝnþaAllah bulabilirim...
Ýlginiz ve dikkatiniz için teþekkür ederim. Sizin sayenizde belki de çok önemli bir yanlýþý farketmiþ oldum...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yer Ýmleri