T/A Hocam selamlar,
Þu Aselsan ne olacak 105.000 bin endekste 19,50 lerde hala sürünüyor .
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
ASELS...
Grafiksel olarak yapmasý gereken formasyondaki düzeltmesini tamamlamýþ gibi duruyor...
Ýlk grafik Aylýktýr ve her ne hikmetse hep benzer þekiller oluþturarak yoluna devam etmiþ. Bu durum 2008 yýlýndaki düþüþün bitip yükseliþin baþlamasý ile baþlamýþ ve hâlen devam ediyor. Bu durumda olasý son dalganýn da benzer bir yapý izlemesini bekliyorum.
Sayýmlarý Elliot 'a göre yapmadým. Sadece daha anlaþýlabilir olsun diye rakamlar yazdým. Fakat Elliot olarak da incelenebilir ve ayný kapýya çýkar...
Artýk daha güçlü yükseliþler beklenebilir. Bu uzun vadeli perspektifidir...
Kýsa vade için de Günlük grafiðe (2. grafik) baktýðýmýz zaman oluþan formasyonun kýrýlmasý ve tepeleri birleþtiren direnç çizgisinin kýrýlmasý gerekir. Bu hafta için ortalama deðeri 20.88 seviyesidir...
Akâbinde 21.37 ve 24.45 seviyeleri gündemde olacaktýr...
Hedef çalýþmasý yaparak kafalarý karýþtýrmak istemediðimden uzun vadeli hedef göstermiyorum. Zaten yükseliþ baþlara hedefin çok uçuk kaçýk rakamlar olacaðýný sizler de tahmin edebilirsiniz. Fakat bu yükseliþ son yükseliþ olacaðý için çok dikkatli olmakta fayda var. Þimdiden almayan sonra bulaþýrsa tehlikenin boyutlarý artacaktýr...
Elbette bu yazdýðým senaryolar 17.26 - 16.37 seviyeleri aþaðý kýrýlmadýðý sürece geçerlidir...
Bu seviyelerin altýnda bir þeyler ters gitmiþtir ve öyle sanýyorum ki; genel borsa ve ekonomide bir terslik olmasý gerekir. Þimdilik böyle bir durum olmadýðýna göre bu seviyelerin altýna gelmediðimiz sürece yatýrým için alýnabilir...
Þirket güzel kâr elde eden ama tahsilatta sýkýntý yaþayan bir firma. Bu durumu kullanarak hisseyi düþürmeyi ve toplamayý baþardýlar..!!!
Tahsilatlarýn artmasý ile fiyat ta çok hýzlý artma potansiyeline sahiptir...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yer Ýmleri