Eyvallah Selim...
Hayýrlýsý ile hârekât askerlerimiz zarar görmeden tamamlanýrsa, hem ülke olarak hem de yatýrýmcý olarak hepimiz rahat nefes alacaðýz. Rabbim tüm askerlerimizi korusun...
MRDIN benim için uzun vadeli bir proje idi ve þimdi ilk adýmý gerçekleþmiþ oluyor. Daha henüz inþaatlara baþlanmadan olan hareketler dikkat çekici. Adamlar alýma geçtiðinde ortada mal bulamýyorlar. Kendi mallarýný evirip çevirip hisseyi yukarý sürüyorlar.
Görebildiðim kadar ile sabah 5.70 're kadar yukarý gittiler ama üst kademeler bomboþ olunca malsýz yukarý sürmek istemediler ve tekrar geri gelip dökülenleri toplamaya baþladýlar ve bunu gün boyu tekrar tekrar denediler. Düþüyor izlenimi vererek dökülenleri topluyorlar...
Göstergelere göre buralarda dinlenmesi gerekir. Mal olmadýðýndan daha fazla yukarý sürmelerinin bir anlamý da olmuyor. Ortadaki oyun çok büyük. Öyle 3-5 yüzbinlik lotlarla bir þey elde edemezler...
O nedenle þu sýralar olasý bir düzeltmenin olabileceðini göz ardý etmemek gerekir. Çok düþürmek iþlerine gelmez. En güzeli yataya sarmak olabilir. Zar zor topladýklarýný düþükten yeniden kaptýrmak istemezler. Dediðim gibi plan çok büyük...!!!
Benim satmak gibi bir düþüncem yok. O nedenle sakin sakin bekliyorum denebilir. Planýn sonunu tahmin ettiðimden bu durumlar benim için önemli deðil. Býraktým karýþmýyorum. Kendi kendilerine çarpýþsýnlar. Piyasadaki mallar kimin eline geçerse iþi o götürecektir...
Ben temettümü alýr keyfime bakarým. ÝnþaAllah hayýrlýsý ile beklenen kâr geçmiþ yýllara baktýðýmda hisse baþý 1 TL ve üstü olabiliyor. Bu durumda daha ne isterim ki... Fiyatýn bir önemi bu durumda benim açýmdan önemli deðil...!!!

Yer Ýmleri