Originally Posted by
selimtogrul
Söz daha baþlýk altýna mesaj yazmýycam. Þimdi Don Kiþot bilgem gelip aðzýmýn payýný vericek

Originally Posted by
T/A
..
Grafiðe baktýðýmýz zaman her zaman BRENT fiyatý ile TUPRS 'ýn fiyatýnýn paralel hareket etmediðini gördüm.!
Oluþan kanal hareketleri ve benzerlikler de dikkat çekici...!!!
Diþine bir kere kan deðdi o namussuzun. Taa 125.xx li rakamlarda yukarda mal çýkmak derdinde olduðu belliydi. Üzgünüm. Ama söylemezsem çatlarým. O namussuz var ya; gözünü 59.xx lu rakamlara dikmiþ. Birçok tahtada para býrakabilme becerisini gösteren ben bile anladým valla. PETKM hala gözüm üzerinde. Tek tek uzak mesafe atýþlarý denemeleri yapmama raðmen ne kadar zarar olursa olsun deyip pozisyon taþýmaya cesaret edemedim. Düþüþe raðmen hala nakit pozisyonumu koruyorum. Þu meþhur COVÝD-19 tanýma kitini yapan laboratuvarýn sahibi olan holdingle bugün itibariyle vedalaþtým.
Banka...
Anasýný sattýðýmýn, Türkiye nin en çok müþterisine ve en çok kredi kartý olan banka olmasýna raðmen hala gözü aþaðýda. Çok þükür sadece 1000 lot almýþým ki yoksa kafayý yedirtirdi. Ben ki 1 sene pozisyon taþýmaya eyvallah ederim. Ya nasý bir tezgaha geldi xu100.
Açýk konuþmak gerekirse bugünkü yükseliþ tepki mi yoksa Sevgili Dandakan abimin en son attýðý grafik gibi daha yeni baþlýyoruz zevk almaya bakýn mý diyecek bunu 1-2 vakte kadar anlayacaðýz.

Originally Posted by
Dandanakan
Malum derin bir kriz içerisindeyiz tabi'ki önce saðlýk ama hazýr eve kapanmýþken boþ durmamak adýna araþtýrma yapýp çalýþmak lazým.
Nakitte olanlar için sorun yok bir sürü ucuzlayan hisse doldu ortalýk.Fakat hissede yakalananlar bu krizdeki zararý telafi edebilecek hatta iler'ki dönemde kara geçebilecek sektör deðiþimlerini yapabilirler diye düþünüyorum üstadým.
Sevgili abim, bu hafta oturdum bol bol film seyredince, bu aslýnda üst akýl olan gerizekalýlarýn sahip olduðu Holywood ta bizler için hazýrladýklarý geleceðin portresini çýkartmaya çalýþtým. En kýsa vademiz 3 gün olan bizlere uygun bir hisse bulamadým. Gelecek için yatýrým yapan bu deyyusgiller üstadým T/A nýn dediði gibi

Originally Posted by
T/A
..
Bu nedenle borsa üzerinden dünyadaki ucuzlayan deðerli markalar toplanýyor. Özellikle de saldýrlar zaten bu hisseler üzerine oluyor...
düsturundan yola çýkarak, piyasalar darbeyi yedi. Dolar ahým þahým yükselmedi, Altýn göreceli olarak aþaðý düþüþ eðiliminde, BTC, ETH oda farklý deðil, yani coin iþinin de suyu çýktý
Polisiye filmlerinden bir anektod "Parayý takip ederseniz gerçeði bulursunuz"
Eeee bu para nereye gitti abi. biri bu sorunun cevabýný versin bari.
Diyeceðim o ki; daha henüz iþ bitmedi.
Daha bunun mücade aþamasý sorunlu..
Politika olarak devlet bu konuyla baþedebilmek için; þahsi görüþüm, yani uygulamalardan edindiðim izlenim.
Ýngiltere gibi bütün vatandaþlar virüse karþý baðýþýklýk kazansýn diye ortalýðý karýþtýrmayacak. Daha uzun bir zaman dilimine yayarak virüsün toplum içinde yayýlmasýna müsaade edecek. Yoksa saðlýk sistemi çöker. Bu da onarýlmaz baþka sorunlar çýkarýr. Ekonomik olarak zaten durum vahimken birde virüs yüzünden ortaya çýkacak olan iþ gücü ve insan kaybý onarýlmaz yaralar açar. Daha itinalý bir þekilde yavaþ yavaþ . Bu kabul edilebilir bir gerçek.
Sonra?
Kalan saðlar bizim yola devam
Son düzenleme : selimtogrul; 24-03-2020 saat: 15:38.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri