Dýþarý çýkýyordum son anda gördüm mesajýný akþama detaylý irdeleriz ama gözüken öncelikle yýllýk pivot direnci üstünde kapanýþ ve mavi trend üstü fiyatlama görmek lazým.
Aylýk görüntüde eski zirveyi denemiþ ama geçememiþ ayný zamanda mavi trend.
Fibo seviyeleri güzel çalýþmýþ þimdi çizdim diye göçerse fibo seviyeleri ve pivotlarý takip edeceksin.![]()
Endex'e gelirsek sýfýr atýlýnca benim bütün çizgiler sýfýrlanmýþ,iþin yoksa yeniden çizmeye uðraþ,Bayramda bakarým artýk.
Fotoðrafta görüldüðü gibi Yýllýk 2. pivot deðerini bir türlü geçemeyince sert aþaðý geldi.
Yarýn için 1148 de boþluk var oralara sarkýp dönüþ yapmasýný umuyorum.
ODAÞ endex ile görüntü ayný gibi fiyatlar siyah trendin üstüne çýkamayýnca aþaðý salýným oldu bunda da.
Fibo 1.272 sev.aþaðý kýrýldý, fibo 1 seviyesi 2.38 tl de.
Dandanakan hocam inan 5 yerden 114 den döner okudum ya dönmezse hiç yok bu kadar mý alýþtýrdýlar bizi yukarýya makro veriler aþaðý derken trilyon dolarlar havada uçarken bizim MB bir bir swapa çýkýyorken
https://invst.ly/rj67p
bu günlük EREGL grafik burada sence kaçýrdýðým bir þey var mý Dandanakan abi.
Aþaðýdaki ise saatlik grafik
Saatlik grafikte en alttaki kýrmýzý gelen destek geçen sene Aðustos ayýndan geliyor. Yani aslýnda adam saatlik grafiðe uydurmuþ durumu. Yukarý yapacaðý atak için gelen herkesi dökmeye azmetmiþ . Ben 9,55 hedefini bulurum buradan diyorum. Ne dersin abi, bakalým adýmýz demirci selim diye kalacak mý.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri