Son çalýþmamýn grafiðini paylaþýyorum...
2013 yýlýnda AYI piyasasýna girmiþiz ve hâlen oradayýz...
Cuma günü bir ýþýk belirdi ve düþen ana kalanýn ara kanalý kýrýldý. Devamý gelirse 16.10-2020 yeni bir BOÐA piyasasýnýn baþlangýcý olabilir...
![]()
Son çalýþmamýn grafiðini paylaþýyorum...
2013 yýlýnda AYI piyasasýna girmiþiz ve hâlen oradayýz...
Cuma günü bir ýþýk belirdi ve düþen ana kalanýn ara kanalý kýrýldý. Devamý gelirse 16.10-2020 yeni bir BOÐA piyasasýnýn baþlangýcý olabilir...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Teþekkür ederiz Sn. T/A.
Bu grafiðe bakarak aslýnda 2013 yýlýndan itibaren borsa deðilde hangi yatýrým aracýnda yatýrým yapýlsaydý daha karlý olunurdu sorusu geldi aklýma. Tabi hisse bazlý durum farklý olabilir ancak genel tabloda mutlaka bistten daha karlý bir yatýrým aracý vardýr diye düþünüyorum. Altýn 2018 de canlanmaya baþladý dolar ise 2014. Bu durumda ne yapmalý, bu dönemleri nasýl deðerlendiriyorsunuz. Tecrübelerinizi paylaþabilir misiniz? Hayýrlý günler dilerim...
O zamanlar daldan dala atlýyorduk. Þimdi biraz daha sakin hareket ediyorum...
2013 'den sonra en iyi yatýrým Altýn ve Dolar imiþ...
2018 'den sora da arazi yatýrýmý iyi prim yapmaya baþladý...
Ben borsada gerçek anlamda para kazanmaya 2017 yýlýnda yaptýðým OYAKC yatýrýmlarý ile baþladým...
Devamýnda da 2020 Mart krizinde fýrsatlarý deðerlendirerek uygun hisseleri alýp satarak sonra tekrar OYAKC 'ye geçtim. Bu sayede hisse sayým artmýþ oldu...
Borsada para kazanmak için iyi firmalara uzun vadeli yatýrýmlar gerekiyor. Tabi yeri geldiðinde satýp tekrar almak þartý ile...
Ben OYAKC 'leri 9.60 - 10 aralýðýndan satýp sonra yeniden 8.60 ortalama ile yerine koydum. Ben biraz acele hareket ediyorum. Daha sakin hareket edebilenler daha çok kazanýyor...
Þu anda birçok hisse gerçek deðerlerinin çok üstünde iþlem görüyor. Bunlara aldanmamak lâzým. Hatta bu tip hisseleri ekrandan kaldýrmak lâzým. Yoksa psikolojiyi fena halde bozuyor. Gerçek deðeri olmayan hisselerin peþinden koþanlar er ya da geç parayý sýfýrlar...
Hayýrlý Günler...
Saðlýk ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasýný diliyorum...
Hayýrlý Günler...
OYAKC için haftalýk grafik...
Grafikteki gibi bir oluþum içerisinde gibi görünüyor...
Eðer hesaplar doðru ise hareket baþlamýþ gibi duruyor...
Her gün saçma gibi görünen bir çok hareket yapýyor. Bunlarla algý yönetimi ile mal toplama iþlemi yapýlýyor. Ben de yer yer kanýyorum ve daha fazla alacakken týrsýyorum. Olan da yeter çok þükür...
![]()
Hayýrlý Günler...
Yer Ýmleri