Originally Posted by
Dandanakan
Yalnýz endex düþþe bile hisse bazlý hareketler her daim oluyor,bu sýra yüksek bedelsiz taþýyanlar revaçta.
Birde bankalar adýna bu aktif rasyo hikayesi var 31 aralýkta kalkacakmýþ diye bir haber gördüm sen araþtýrdýnmý bu konuyu selim.
Bedelliler milleti yaktý geçirdi abi. Konuyu bilmeyen ky hep yüksekten maliyetlendi. Þimdi maliyet ortalamasý da yapamadýklarýndan elde mal çakýlý bekliyor. Bedelsizler bir nebze olsun daha zevkli herkes hayatýndan memnun görünüyor. Bende bir bedellinin peþine düþtüm. Bedelliden sonra birazcýk mal toparlayayým dedim. Hemen A1 ve Ýnfo karþýlýklý mal paslamaya baþlayýnca kestim. Tek tek lot sayýyorlar galiba. Benim ortalama görünen maliyetimde bekliyor 2-3 gündür. Aslýnda bilse 3/1 i bedava 0 maliyetli mal tepeme biner.
Bankalar hakkýnda bilgim yok abi. Onlarýn ayrý bir bakýþ açýsý var diye sadece anormal düþüþlerde girip vakit geçirip çýkýyorum eksi bakiye yazmadýðým sürece de taþýmýyorum. Yanlýz bu konudan bir yerde bahsedildiðini gördüm ama ilgi alanýmda deðil diye üzerinde durmadým.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri