YAYLA için Takas Grafiði...
Uzaktan yakýna doðru 4 grafik ile en büyükleri paylaþtým...
5. grafik ise yakýn plan en küçüklerin içinden deðerlendirmeye deðer olanlarý paylaþtým. Çok küçük olanlarý filtreledim...
ÝnþaAllah gruplandýrma iþini tamamlayabilirsem görüntü daha net ve temiz olacaktýr...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
yaklaþýk yarým saattir takaslara bakýyorum oradan birþey çýkmadý ama AKD ye bakýnca baþka bir þey yakaladým sanýrým. Yakýn çekimde Þeker Yatýrým þüpheli hareketler içinde
buradan baþka çýkarýmlar yapmak için günlük AKD ye bakmak gerekecek gün gün
05-10-20 den baþlayýnca herþey ortaya çýkýyor
sizin takas analizi olmuþ![]()
Son düzenleme : selimtogrul; 17-01-2021 saat: 21:56.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
25-10-2020 tarihiden itibaren seker, global, sanko malý çýkýþta park ettiði yancýlar, tahtayý domine den info yani tahtanýn tradecisi ve aðasý info . 28-12-2020 de itibaren önce þeker sonra global yavaþ yavaþ elindeki malý çýkýyor burada. KY ye devrediyorlar tahtadaki 750.000 e yakýn malý. daha sonra info yavaþ yavaþ döne döne elindeki malý azaltýyor. Yakýn zamanda ise þeker yine devreye giriyor.ona marbas invest az eþlik ediyor. Alnus kazayla araya girmiþ trade etmek istemiþ ama elinde kalmýþ yavaþ yavaþ çýkmaya çalýþýyor. Ahlatçý da bu arada elindeki malý arttýrmýþ. 100.000 altýnda kimler var acabakesin banka aracý kurumlarý vardýr. Adetsel baz önem arzediyor burada yüzdesel artýþlar bizi hataya düþürebilir.
Patron satýþlarý ÝÞ YATIRIm herhalde çünkü uyanýk info paketli olan malýn dýþýnda tepesine mal yiyince yönünü deðiþmiþ.
yatýrým finans istikrarlý mal alýyor ama çok göze batmadan yapmadan çalýþýyor oysa hareketli trade etmiþ. Son düþüþte de yükünü çok azaltmamýþ hala cesaretle mal taþýyor. ilerde baþa bela olabilecek mal var mý?
Vakýfý ta diðer ortak satýþý olabilir.
GARANTÝ kesinlikle park mal. kendilerinden yada satmayacak emin olduklarý biri. Hala alýyor.
A1 ilginç onun durumu infoya destek atýyor o satarken alýyor. hemde en olmayacak yerlerde, ama iyi görünüyor
diye düþünüyorum diyeyim de baþýmýza iþ açmayalým![]()
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri