Merhaba deðerli baþlýk takipçisi arkadaþlar,
Malum bugün pazar stok market kapalý, Ýstanbul da güzel mayýs ayýný anýmsatan güneþli bir gün var. Amma velakin aylardan Ocak yani siz siz olun güneþe aldanmayýn.
Bakýnýz patron da ayný þeyleri düþünüyormuþ. Tecrübenin önünde saygý ile eðiliyorum. Ellerinden öpüyorum üstadým.
Bende eh iþte , her ne kadar Baþlýk Ýdare Amiri kadar olmasa da o yaþa takýlýyordur sokaða da çýkamazevde balkonumda 5 litrelik petleri kesip içinde yetiþtirmeye çalýþtýðým domateslerimle oyalanýyordum. Sonra þeytan dürttü þöyle bir bakýnayým dedim.
elimde güçlü bir þey olmasý lazým ki diye düþünürken çekiç aldým baþladým taramaya..
Þimdi baþlýðý takip edenler bilirde yeniler bilmezler nedir bu çekiç diye. Hemen söylenmeyin. Durun yahu siz bilmeyebilirsiniz ama hazreti google ýn bilmediði nane yok..
bende ona sordum dedi ki :
"Çekiç formasyonu, ters çevrilmiþ bir mum grafiði modelidir ve dip seviyelerde bulunur. Bir enstrumanýn açýlýþýndan daha düþük seviyede iþlem yapmasý fakat ayný gün içerisinde açýlýþýn seviyesine veya üstüne çýkmasý, mum grafikleri üzerinde çekiç formasyonunu oluþturmaktadýr."
Eeee diyebilirsiniz. Demeyin demeyin. Siz bizim ekibin yaþlýlar klubü olduðunu unuttunuz. Az bi bakýnalým ne var ne yok çarþýda pazarda.
Merak etmeyin Dandan abi gibi öyle ortalýktan kaybolacak deðilim. accýk durun bakayým.
Death cross yoktur
golden cross yoktur (bunlarý sonra açýklarýz nasýl olsa tespit edilememiþ)
OYAKC ters çekiç formasyonu varmýþ üstadým herhalde pazartesi dýþarý çýkmaz ekran baþýna geçersiniz.
PETKM de de varmýþ aynýsý vay canýna düþünmek lazým accýk ucundan kenarýndan çay ciuara parasý çýkar mý
ba ba ba THYAO da da varmýþ. ÝLGÝNÇ olmaya baþladý.
al sana bi de banka çýktý TSKB..
Borusan yatýrým da da var emme benim gücümü aþar bana göre çok para zengin adam iþi o þþt beyaz atlý zengin dio çok para dio
Ahanda gene YAYLA çimen çýktý. Benden bu kadar arkadaþlar Daha balkonda yapýlacak çok iþ var.
Þimdiden söyleyeyim benim yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir. Sonracýma ayraným döküldü popom açýkta kaldý demeyin. Kredi kullanmayýn. Ýç kaynaklardan sorununuzu çözün ve asla AMA ASLA bütçenizin hepsini kullanmayýn. azar azar ucundan accýk, tadýnda býrakýn ki tahtacýlar sizin üzerinize oynamasýn. Onlarda ekmek parasý peþinde.. Mutlu ve huzurlu bir hafta sonu dilerim.
DM ye mesaj yok anlaþtýk di mi![]()
![]()

evde balkonumda 5 litrelik petleri kesip içinde yetiþtirmeye çalýþtýðým domateslerimle oyalanýyordum. Sonra þeytan dürttü þöyle bir bakýnayým dedim. 

Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda

Yer Ýmleri