Hayýrlý Cumâlar...
Bol Kazançlar...
Hayýrlý Cumâlar...
Bol Kazançlar...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Hayýrlý cumalar.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Sevgili lutfu001,
seninde, üstadýn müzmin takipçilerinden olduðunu bildiðim için, söz söylememde bir sakýnca yoktur umarým.
Üstad T/A nýn öngörülerinin þu aralar yaþanýyor olmasý çok güzel, zaten 2016 ocak ayýndan bu yana bir çok sýkýntýyý onun öngörüleri sayesinde atlattýk.
En ilginci 15 Temmuz dan 3-5 gün önce yazdýklarý. Arþivde var.Arzu edenler için atabilirimde. Ama ilginç olan üstadýn verdiði 103.xxxx- 105.xxx aralýðýnýn hala desteklerle zorlamasý, arada üretilen "VARLIK FONU" adý altýndaki desteðin bizi taþýdýðýný düþünüyorum (Þahsi fikrim). Zaman olarak farklý olaylar da yaþanmýþ olmasýna raðmen 15 Temmuz dan sonra üstadýn bizi buraya kadar sað salim getirdiðini, vizyonu ile misyonunu yerine getirdiðini düþünüyorum.
Henüz müzik bitmedi. Dansa devam
Böyle düþünmenize çok memnun oldum. Bu süreçte faydalý olabildim ise ne mutlu bana...
Ben grafiklerden çýkarttýðým sonuçlarý paylaþýyorum. Gerisi benim iþim deðil. Ne, nasýl ve neden olur hiç bilgim yok. Haberleri bile doðru düzgün takip etmem. Hata yaptýðým ve duygularýma yenildiðim de oluyor. Ben de insaným ve öðrenmeðe devam ediyorum.
Hatalý olduðum yerler varsa affola...
Dediðiniz gibi "müzik devam ediyor"...
Grafikler Güncellenmiþtir...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
Doðru Selim bey, sayýn T/A'nýn ve beni olumlu yönlendiren abimin hakkýný ödeyemem kendilerine ne kadar teþekkür etsem az (abimizi tam dinlesem çok daha karlý olurdum ama bunada þükür) Allah hepsinden razý olsun, o günün þartlarýnda maruz kaldýðýmýz olumsuz yönlendirmenin yanýnda bize ýþýk tutan 2-3 kiþi vardý kendi adýma, onlarda hep ýþýklar içinde huzurlu olurlar inþallah.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri