Üstad nereye ? Asýl eðlence yokuþ aþaðý inerken. Sakýn bir yere kaybolma þimdi þarký deðiþecek. Dansa devam. Artýk sen seçersin halay mý olur zeybek mi olur yoksa horon mu
(Bu arada sevgili üstadým 2016 ocak'tan beri takip ediyorum. Seni üzdüysek, kýrdýysak ne olur bize hakkýný helal et)
Takip etmeye deðer bulduðunuz için ben teþekkür ederim...
Bir yere gittiðim yok. Sadece kritik günlere gelince her zaman yaptýðým gibi uyarý yapma gereði duydum. Allah ömür verirse daha çoook birlikte oluruz...
Kýrmak, üzmek ne demek. Aslýl benim bir hatam, kabahatim oldu ise sizler affedin. ÝnþaAllah benim yüzümden zarar eden olmamýþtýr. Kimseyi incitmemiþimdir. Böyle bir durum varsa cidden çok üzülürüm. Faydalý olmaya çalýþýrken zarar vermeyelim...
Bu arada Grafikler Güncellenmiþtir...
Haftalýk ve Aylýk bugün yetiþmeyebilir. Akþama evde yokum ve yüklemesi bayaðý zaman alýyor. Kýsmetse yarýna artýk...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Sn.T/A ellerinize saðlýk, yeni bist analizi için ayrýca teþekkürler, iyi akþamlar
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Sadece aylýklar kalmýþ hocam, teþekkürler...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
yalnýzca cehaletle savaþýp gerisiyle seviþelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanýn çok daha keyifli bir yer olacaðýna eminim
Yer Ýmleri