kolay gelsin hocam. gözüme takýlan gerel ve ttkom güncellenmemiþ yazacaktým ki zaten problem var demiþsinizçok teþekkürler emekleriniz için. hayýrlý akþamlar.
yalnýzca cehaletle savaþýp gerisiyle seviþelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanýn çok daha keyifli bir yer olacaðýna eminim
Sevgili Üstadým
Hayýrlý geceler. Size bir sorum olacak. Alýnda bakarsanýz soru deðilde sorun desek sanýrým daha doðru olacak.
Sitemizde rsý stoc ve bb ölçüleri standart ayarlar olarak mý kullanýyorsunuz. Mesela ben investing de çeþitli zaman aralýklarýnda denemeler yapýp grafik yapmaya çalýþtýðýmda orada olan standart deðerleri deðiþtirmeye çalýþýyorum. Anormal grafiklerle karþýlaþýyorum
Birde sizin fikrinizi sormak isterim 20-50-100 gün aralýklarýnda ortalama deðerleri aþýp aþmadýðýný nasýl bulabilirim .
Sevgiler üstadým
Grafikler Güncellenmiþtir...
Server ara sýra böyle aksilikler çýkartýyor. Kusura bakmayýn.
Þimdi herþey hemen hemen tamam gibi. Sorun gördüklerinizi artýk yarýn yeniden yüklerim...
Ýyi geceler herkese...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Üstad çýktýn mý netten?
Tüh yakalayamadým.
selimtogrul, alex123, T/A, ARDT, BJK Coccinella
Geceleri saat 23:00 'dan sonra beni bulmak zordur. Eðer bitmemiþ bir iþim varsa ve çok uykum yoksa ancak o zaman uyanýk kalýrým...
Sitemde görülen grafikler üzerindeki osilatörlerden BB standarttýr. Fakat STC olarak görülen özel bir osilatördür. Stoch ile karýþtýrýlmasýn. Ayrýca RSI yoktur ama STC bir yere kadar RSI ile benzerlik gösterebiliyor ama RSI 'dan daha verimli çalýþýyor.
Siz eðer standart göstergeleri kullanacaksanýz; her hisse için deðiþmekle birlikte en ideali standart ayarlardýr. Amaca hizmet için böyle olmasý da gerekir.
20-50-100 gün ile ilgili sorunuz anlayamadým. Detaylý yazarsanýz yardýmcý olmaya çalýþýrým...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Sevgili üstadým
x hissesinin 20 günlük, 50 günlük, 100 günlük ortalamasýný nasýl bulabilirim demek istedim.
Yer Ýmleri