Don Kiþot abi
Sende haklýsýn !!
Don Kiþot abi
Sende haklýsýn !!
Yaþar Erdiinç hoca yanlýþ anlamadýysam bu durumu olumlu olarak deðerlendiriyor. Yükseliþ yavaþ yavaþ olursa daha iyiymiþ...
Fakat benim þahsi görüþüme göre þu an düzeltme devam ediyor. Bunu Osilatörden net olarak görebiliyoruz. Son XU100 yorumuma bakacak olursanýz düzeltmenin "yükselen bir düzeltme" olmasýndan bahsetmiþtim ve endeks için 110.xxx hedefini vermiþtim. Þimdi tam da böyle oluyor.
Yan yan ve biraz da yükselerek akabinde düþerek bir düzeltme olacaða benziyor. Sonrasýnda ise 120.xxx hiç de uzak deðil gibi. Burada yine osilatörden faydalanacaðýz.
Þu an Osilatör halen düzeltme konumunda...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Bu iþ karakolda biter![]()
Böyle tercümeye can kurban...
Yine de ihtiyaç olduðunda elimden geleni yapmaya çalýþmak vazgeçemediðim ve dediðiniz gibi hep faydadan çok zararýný gördüðüm bir meziyetimdir. Fakat yine de bu huyumdan vazgeçemiyorum...
Sayýn T/A,
son gün al-sat listesi de iþ görür.
Emekleriniz için çok teþekkür ederim.
Allah iþinizi gücünüzü rast getirsin....
Eskiden hepimiz idealist gençlerdik.
Ýnsanlarý, olaylarý, dünyayý deðiþtireceðimize inanýrdýk.
Halk için, halk adýna, halkla birlikte hareket edeceðiz derdik.
Sanat; sanat içindir diyenin karþýsýna dikilir;
sanat halk içindir diye kükrerdik.
Ömrümüzü hep baþkalarýna adadýk.
Yemedik yedirdik, giymedik giydirdik.
Böylece ömrümüzü tükettik.
Deðiþen birþey olmadý.
Üstelik iþler daha da kötüye gitti.
Yaðý eksik, tuzu azla diye sýzlanmayýn.
Ýçinizden birinin ortaya çýkýp
"Biz sizin için ne yapabaliriz" demesine de gerek yok.
Sadece aþçýnýn kendi damak tadýna uygun
yemek piþirmesine müsaade edin.
https://twitter.com/DonKisot_BIST1
Doðru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eðri olsam yay gibi elde tutarlar beni
Sonuna kadar haklýsýn Üstadým...
En nihayetinde benim yapabileceklerimin bir sýnýrý var. Bu konularý öðrene öðrene bu günlere kadar gelebildik. Programcýkta en kötü þeylerden birisi; "temeli düzgün atamamak, algoritmayý hatalý kurmaktýr". O nedenle olabildiðince deðiþik fikir duyarak ona göre bir bakýþ açýsý ve temel kurmak istiyorum. Ne yazýk ki her zaman olduðu gibi yine görüþ beyan etmek bizim insanýmýz için zor bir olay!!!
Umarým her þey hayrýna ulaþýr, hayýrlara vesile olur. SPK 'nin yeni teliðinin sonucunda bu site ortaya çýktý. Öncesinde düþünsem de ihtiyaç yok demiþtim. Þimdi geldiðimiz durumlarda güzel þeyler oluyor ama hâlen yetersiz. Bunda benim de hatam ve eksiðim muhakkak vardýr ama gücüm ancak bu kadarýsýna yetiyor...
Yer Ýmleri