BUCIM Konsolide 2017/9 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 64482715 Yýllýk Deð%:-12 Ana Ortaklýk Paylarý: 51441172 Yýllýk Deð%:-21
BUCIM Konsolide 2017/9 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 64482715 Yýllýk Deð%:-12 Ana Ortaklýk Paylarý: 51441172 Yýllýk Deð%:-21
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
3. Dönem baya toparlamýþ gibi geldi bana. Yorumlayacak kimse varmý acaba?
Ýyi ki Çemtaþ var.
Bucim formu hiç olmadýðý kadar sessizliðe bürünmüþ bilanço gelmiþ ama hiç kimsenin ilgisini çekmiyor. herkes benim gibi bilançoyu son gün seans kapanýþýnda beklerken üç gün erken gönderdi.bakalým bunun altýnda bir þey çýkacak mý belki bu sefer þeytanýn bacaðýný kýrarýz
''Yatýrým tavsiyesi deðildir.''
Toparlanma Umudu var gibi. Hazýr beton dýsinda istirakler iyi hazýr beton bu yil resmen dökülmüþ.
GT-P5210 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Bursa Çimento (BUCIM, Pozitif): Þirket'in 3Ç2017'deki ana ortaklýk net dönem karý bir önceki yýlýn ayný döneminde göre %33,5 oranýnda artarak 20,5mn TL'ye yükselmiþtir. Satýþ gelirleri %45,7 oranýnda artan Þirket'in brüt karý da bir önceki yýlýn ayný dönemine göre %30 oranýnda artarak 3Ç2017'de 49,5mn TL'ye yükselmiþtir. Üçüncü çeyrek karý ile birlikte Þirket'in yýlýn ilk dokuz ayýndaki ana ortaklýk net dönem karý bir önceki yýlýn ayný döneminde göre %20,7 oranýnda azalarak 51,4mn TL olmuþtur.
Yer Ýmleri