Temettu zaten klasik oranda dağıtıyor bu yüzden bende bir hayal kırıklığı yada beklenti dışı bir sey yok temettü anlamında ama kısacılar için tabiki uzuntu kaynağı olabilir. ama açıkladığı heleki kış sezonunu da içeren ve geçtiğimiz karmakarışık dönemde bile karını artırmış olması, heleki bakınca söyle ciddi ciddi sektörden iyi olması, fabrikanın full calısması,esas faaliyet karını artırmış olması, kasada para olması önumuzun bahar olması ve Çanakkale köprü ve yolları için cimento talebinin artacak olması bucim i sektöründe öne çıkarıyor söyle bir baktım adana da kar tırt akçansa cimsa bsöke felan tırt ama 2016 yılı gibi karmakarışık bir yılı % 50 civarlarında bir karla kapamış olması gözden kaçmıyor ve kacmıyacaktır. önceki yazılarımdada belirttim alan bıyıklıdır muhtemelen ama tabelası yabancı olan bir banka sürekli her gun bulabildiği malı aldı ve alıyor sadece bu ay ki 20 günde 240 bin lotcuk kapmıs. SONUC ben iyimserim ve bu kadar olumlu sey kağıda er gec yansıyacaktır. sn sulzerle gecen muhabbet olmuştu O FİNCANDAN KAHVE İÇİLECEK DİYE inşallah az kalmıştır. canım ciddi ciddi kahve çekiyor cunku)))

)))
Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri