referandum kenarda dursun. zaten yalnýs bilmiyorsam mayýs 10 3 aylýk bilançonun son açýklanma tarihi
referandum kenarda dursun. zaten yalnýs bilmiyorsam mayýs 10 3 aylýk bilançonun son açýklanma tarihi
4 yýl önce özkaynaklar 267 buyýl 397 milyon.. Ve her yýl artan kar rakamý.. 2020 de bu hýzla gidersek 650 milyona ulaþýyoruz takribi.. Dd 6 yý geçmiþ olacak fk mýz bolu ile ayný dd oraný da ayný olursa 12 tl.. Buçim senaryosu..
Bolu dan eksiðimiz ne.. karlýlýk daha düþük bizim bizim 106 esas faaliyet karýmýz onlarýn net karý bu ama 150 milyon daha az satýþla ama onlar daha kýrýlgan bizim mali yapýmýz daha kuvvetli 42 milyon faaliyet dýþý gelir amaçlý yatýrýmmýz var 72 milyon nakit tl var...
Öyle bir kýyaslama boþ vakit deðerlendirme
Lenovo P1a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Peki 2020 fiyatlamasý o günden ne kadar önce olur yada olur mu.... siyasi konuþmuyorum evet çýkarsa piyasa onlara fýrsat verip buyrun þimdi görelim alýn fýrsat diyecektir.. para morali sever.. es kaza gündem soður büyüme rakamý bir daha iyi gelirse ki bu kadar teþviðe
bir iki çeyrek iyi gelecektir o rüzgarý kaçýrmayýp 1 yýl civarýnda güzel satýþ fýrsatý verir bu iyimser tablo tabii artýk 8 mi 10 mu Allah nasip ederse inþallah satarýz
arkadaþlar ne 8 i ne 10 u??
bunun bir afyondan bir aslandan bir konyadan ne eksik yanlarý var onu tartýþalým hep beraber
Ben bolu ile kýyaslama yaptým diðerlerini de yaparýz
Sn sertol,
Sanýrým burada bu hýzla giderse derken bu sene olacak olan fabrika cirosunu 3 kat arttýracak yatýrýmýn faaliyete geçmesi konusunu unuttunuz 2020 de 12 çok kötümser bir beklenti bence. Bu sene bile ondan fazla olur.
Tarmanýn dolar bazlý maliyetine bir bakýn. Ondan kar etmesi lazým bir de senelerce uðraþtý, bi 2 kat yapmasý lazým en az, e hal böyle olunca. Gerçek deðer ciddi uçuk rakamlar çýkýyor.
Size katýlacaðým nokta, baský tam saha press böyle devam ederse, bitik ölü rakam 12 seneye kalmadan olur. Çünkü ced geliyor.
Ced sonrasý iyileþme, ekonomide düzelme, inþaatlarda hýzlanma, fabrika yatýrýmýn karþýlýðýnýn alýnmasý liman alýnmasý onun kar getirisi vs bu rakamlarda kalamaz gibi geliyor. Yaný istese de olmaz.
Ama her ne olursa olsun tarman ne isterse yapýyor, imkansýzý yýllarca baþarmýþ, bunu da baþarýrsa 2-3 sene elinde baskýda tutmayý, Fransýzlara fena Çakarbeni de arada yutar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
hey maþaallah.. 8-10 zikredilmeye baþlamýþ gene... hayýrdýr inþaallah. hisse 5,60 olamýyor bazý arkadaþlar 8-10 diyor..
paylaþtýðým herþey kendi hayal ürünüm olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri