Konyadan iyi karlýlýðý.. Borç yapýsý benzer ama ben en çok bolu korelasyonunu tuttum.. Gerçekçi olmak gerekirse bir yýl içinde 10 hedefi bence çok rasyonel..
Lenovo P1a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konyadan iyi karlýlýðý.. Borç yapýsý benzer ama ben en çok bolu korelasyonunu tuttum.. Gerçekçi olmak gerekirse bir yýl içinde 10 hedefi bence çok rasyonel..
Eyvallah üstadým ben satýþý baz alýyorum üretim fazlalýðý ne kadar satýþa yansýr bu ayrý araþtýrma konusu hep alttan vurmak istedim ona raðmen tepki geldi þu an ki fiyat bizi kandýrmasýn rakamlar gerçektir 2 ayda 100 de 100 yaþadým bezgin bir hissede daha yeni..
Þu aný hatta aylar yýllarý 3 günde unutturur herkes bilir bunu
Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini baðlar o kaddarr...(ytd deðil þahsi fikirlerimdir.)
Patronlarýn matematiði elbet benden iyidir ama rakamlarý kimse inkar edemez mýzrak çuvala sýðmadýðýnda Tarman ailesi önüne geçmez su yolunu hisse fiyatýný bulur
Tarman ailesi de keyifle kahvesini içecek hissesi yükselirken.
Sn yucin hedef fiyat kaç
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle bilinçli bir hisse ve þirket yönetimi ki, toplantýya gidenlerin dedikleri gelecek ile alakalý hiçbir bilgi yada detay verilmemiþ, hep Fas'a fiso. Seneler önce ortada biþey yokken deðerimiz 1 milyar diyenlerden ses Yok. Uyuyor dev uyandýrmayýn, yöneticiler Fransýz. Biri daha gidip yerine Fransýz gelmiþ haberimiz Yok.biraz daha toplayýp satýþ ile voleyi vurmak amaç.
Zamanýnda orhan Gencebay vs bu hisseye zýplatmak için girdiðinde anasýndan emdiði süt burnundan geldi, tarman çok kuvvetli ve ne isterse oluyor yapabiliyor kendi çiftliði.
Sizi kastetmiyorum bende yemlenen tavuk
Ama büyük lokma bekliyorum.
Kýsmet bakalým
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
aynen öyle tarman bey,le özel iki kiþi görüþtü bunlarýn elindede yüklü miktarda cemtaþ var ..*
toplantý çay kahve muhabetti herhangi bir açýklama yok..
herþey 16 nisandan sonra farnsýzlarda büyük bir ihtimal ile ÇED raporunu bekliyorlar ,,bence tüm görüþmeler kapý arkasýnda yapýldý açýklanacak zamana oynuyorlar ve hissenin üzerindeki baskýda ondan..bekleyen derviþ muradýna ermiþ,,yada bekleye bekleye mefta olmuþ eeeeee nede olsa tarmada bizden aþþagý degil...![]()
ZIR-DELÝ Y.T.D
Yer Ýmleri