ha gayret spek eksi 2 ye ne kaldý þurada...yaw arkadaþ bildiðin ömür törpüsü bu be nerden bulaþtýk sana . senin gibi hisseye beni sana bulaþtýrana .................................................. olsun
ha gayret spek eksi 2 ye ne kaldý þurada...yaw arkadaþ bildiðin ömür törpüsü bu be nerden bulaþtýk sana . senin gibi hisseye beni sana bulaþtýrana .................................................. olsun
paylaþtýðým herþey kendi hayal ürünüm olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
oo spek eksi 2 yi de geçmiþsin.
paylaþtýðým herþey kendi hayal ürünüm olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
çed den kötü bir haber mi var diyecem ancak þahsi görüþüm onu zaten fiyatlamadýðý yönünde.
bilanço kötü mü acaba desem Türkiye þantiye alanýndan farksýz sokak baþýna, boþ alan baþýna en az 1 inþaat düþüyor. ne kadar kötü bir bilanço açýklayabilir ki
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
Bi numara var ama ne. Endeks iki aþaðý kýpýrdasýn biz diplerdeyiz arkadaþ.
Neyse yakýnda kahveler içilir sohbetler edilir, þu ced bilanço gelsin de þenlensin ortalýk yetti stres
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Sahi biþiy sorcam; bu çed'in onaylanmasý sonrasý yapýlacak yatýrýmýn anlamý konusunda görüþlerini açýklayacak olan var mý?
Sn Behzat bey,
Ced onaylanmasý sonrasýnda yatýrým yapýlmýyor. Ced yapýlmýþ olan 120 milyon dolarlýk yatýrýmýn resmî olarak faaliyete geçmesini saðlýyor. Yatýrým artýk bitti, þimdi kazanma zamaný.
Klinker: 4.050 ton/gün idi
Yatýrýmla 10.050 ton/gün oluyor
Çimento: 1.850.000 ton/yýl idi
Yatýrýmla 4.250.000 ton yýl oluyor
Atýk ýsýdan enerji üretim: 9MW idi
Yatýrýmla (9MW+5MW) 14 MW
Oluyor
Anlamý ise teknoloji artýyor üretim artýyor verim artýyor.
Daha az maliyetle daha çok üretim yapabilmek demek.
Þirket deðerini arttýracaðý kesin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri