haziranda temettüsü var yahu aþaðýya kesecek deðil ya)) bucim de hikaye bitmezzzzz
haziranda temettüsü var yahu aþaðýya kesecek deðil ya)) bucim de hikaye bitmezzzzz
Temettü de ne temettü ama dimi, kuruþ kuruþ.
Bide öyle bi psikolojideyiz ki vermese de biþey demeyiz, bucim der geçeriz artýk
Filim olmuþ bucim, bizi de oynatýyor![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
öyle deme 1 aylýk girene yüzde 3 illa bir týk da olsa hareket eder banka 3 ayda veriyor o parayý bide sonuçta faiz iþin faiz kýsmýný es geçsem banka kaðýtlarýndan hiç çýkmazdým ama asla almýyorum sebebi de bu yapcak bir sey yok yoksa bucimde ne iþim var al halk bankasý yat asaðý
biraz daha düþürse keþke. hep bir gözüm burada. 5.70 çok güzel olur. 5.50 çokta güzel iyi olur. 5.50 altý ballý lokma tatlýsý olur þahsým adýna. o berbat çimentolar çýkmýþ bizimkisi nazlanýyor resmen. ya çýkartýcak ya çýkartýcak. buralarda takýldýðý sürece daha fazla mal kaptýrýcak yoksa. mallarý toplayamadýðý içinde 6ya deðdirip neleri kurtardýysam kar diyip aþaðý çekiyo. ama bu gazla giderse 6.50 de bile toplayamayacak hisseleri bence.
yatýrým tavsiyesi deðildir. lütfen bana bakarak alým satým yapmayýn. hiç akýl karý olmaz çünkü
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
Þimdiii, aðustosta yapýlacak genel kuruldan bir beklentiniz var mý?
Roda konusu belli zaten.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
ZIR-DELÝ Y.T.D
Akýllý adamsa bir 6 ay daha aþaðý yapýp milletin elindekini toplar
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri