Son yükseliþinde bu civarlardan 6.6x lere gitmiþti , þimdi daha saðlam ve daha çok yükseliþ mümkün ,hissenin fazlasý var eksiði yok, buralarda olmasý çok anlamsýz aslýnda ....
Son yükseliþinde bu civarlardan 6.6x lere gitmiþti , þimdi daha saðlam ve daha çok yükseliþ mümkün ,hissenin fazlasý var eksiði yok, buralarda olmasý çok anlamsýz aslýnda ....
Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini baðlar o kaddarr...(ytd deðil þahsi fikirlerimdir.)
Ya ne guzel iste almak isteyen icin firsat bu fiyatta kalmayacak tabi bir haber gelsin bakalim
Sent from my General Mobile 4G Dual using hisse.net mobile app
Emeklilik yatýrým nedense temeli saðlam ucuz hisselerde hep satýcý,neyse ki elinde kalan fazla deðil.Satýþlar Yapýkredi üzerinden yapýlýnca Tarmandan kuþkulandým ben de zararýna vermiþtim,meðer 6,03 maliyetle 50 bin lot almýþ..Birazýný cuma seans sonu 5,86-87 den yerine koydum,yarýn da gerisini niyetim.
Bucým sabun gibi iki elde sýkýlýyor ama elden yukarý fýrlayabilir fazla sýkýlýrsa heh......( gözünüzde canlandýrýn o sahneyi hani Charlie Chapline nin Meþhur Þarlo tiplemesindeki bir film sahnesi mesela.)
Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini baðlar o kaddarr...(ytd deðil þahsi fikirlerimdir.)
her þey yasak olduðu için insan ne yazýk ki bir þey yazamýyor artýk
Yer Ýmleri