Þimdiye kadar hiç duymadým öyle bir þartý
Eminmisiniz
Þimdiye kadar hiç duymadým öyle bir þartý
Eminmisiniz
Asýl demek istediðim 1000 lot rüchan alan biri parasýný ödeyip bedelliye katýldýðý zaman kendisine bucim den 700 lot mu verilecek 1000 lot mu
Rüçhan alan birinin normal bucim almasýna gerek yok 1000 lot aldýðýn zaman süreç sonunda 700 TL para yatýrýrsýn hesabýnda 700 lot bucim hissesi olur kýsacasý hesaplarsak
BucimR 2,80 *1000 lot = 2800TL süreç sonunda+ 700TL yatýrdýn = 3500 TL hesabýnda 700 lot olur þuan normal bucim 5.00TL þimdi alsan 700lot zaten 3,500TL yapýyor.
'' Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Arkadaþlar merhaba benim portföyde kaç adet eski bucim hissesi varsa okadar adette Rüçhan hissesi görünüyor örneyin 1000 lot hisseye 700 Rüçhan olmasý gerekmiyormuydu , ama 1000 lota 1000 lot rüçan yatmýþ bu doðrumu cevap verebilecek arkadaþ varsa çok sevinirim..
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünden beri tek satýcý alnus ytd
Güzel halka ýrz ytd
Ý.T ve avanileri için bulunmaz bir zaman içindeyiz adamlar kahin gibi gündemin ek kötü zamanýnda bedelli okut ..?
hani bir söz vardýr çölde kutup ayýsý dolaþýrmýþ gibi..?
ZIR-DELÝ Y.T.D
Rüçhan son kullanma tarihi ile ilgili hepimizin gözünden kaçan ancak benim aracý kurumumun atmýþ olduðu mesaj ile fark ettim gönderilen mesajda son kullanma tarihi 21,02,2020 olduðunu görünce takvimi incelediðimde 22-23 Cumartesi ve Pazara denk geliyor Rüçhan için para yatýrýp kullanacak olan arkadaþlar bu ayrýntýya dikkat etsinmuhtemelen bizim vampirler bu ayrýntýyý göz önünde bulundurup bölünme tarihini ona göre ayaralamýþlardýr
![]()
'' Yatýrým Tavsiyesi Deðildir ''
Yer Ýmleri