USD bazlý günlük tobo yapýsý ve önemli bir direnç aþýldýðý zaman iyi bir destek olacak.
![]()
USD bazlý günlük tobo yapýsý ve önemli bir direnç aþýldýðý zaman iyi bir destek olacak.
![]()
bana göre bedelli olma olasýlýgý % 0
tarman bedelinin enbüyük zararý kendisine ve büyük ortaklara verecegini biliyordur..
þayet hisse dagýtýlmýþ olsaydý bedelli olabilirdi.. hisse toplu ellerinde duruyor..bedelliye zaten tarman ve gökçen karþý çýkar..?
bu bucým yatýrýmý yapacak amaçlý bir düþünce ..bakalým büyük ceo gilbert nadda ne düþünüyor..
ZIR-DELÝ Y.T.D
Hissenin fiyatý nominal deðerde yani 1 TL olmadýðý sürece bedelli artýrýmda sýkýntý yok, 1 liralýk hisseye yani para kazanamayan þirkete neden yatýrým yapayým. Bursa çimento yatýrým yapacaksa bedelli artýrým olsun, bir bedelli yapsa þirkete 100 milyon TL girer zaten %90 ný þirket büyük ortaðý yatýracak, kredi faizi þu ara yüksek þirketin karlýlýðý artar. Bir bedelli bir bedelsiz ideal, sermaye 300 milyon TL olursa iþlem hacmi de artar, endekslere girer. Kurumsal yatýrýmcýlarýn hisseye ilgisi olabilir, sektöründe finansal oranlarý en cazip þirket, borcu az nakit gücü yüksek. Ýþlem hacmi düþük olduðundan büyük miktarda alým yapamýyorlar portföy kurallarý gereði.
Bedelsiz potansiyeli nedir? Bilançoya baktýðýmda kasada duran nakit, kardan ayrýlmýþ yedekler ve ticari alacaklar bedelsiz potansiyeli oluþturmaz mý?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
2017 zekatlarý hesabýmýza geçmiþtir hayýrlý olsun))
Yer Ýmleri