þu endekste hisseyi ekside tutan arkadaþý gerçekten tebrik ediyorum..herkes yapamaz bravo.
þu endekste hisseyi ekside tutan arkadaþý gerçekten tebrik ediyorum..herkes yapamaz bravo.
Genel olarak çimento þirketleri ile ilgili algida son çeyrek kar rakamlarýndaki bozulmayla ilgili bir paralellik var.ama buçim deki karla alakalý degil gibi.
Sent from my GT-P5210 using hisse.net mobile app
göruslerinize katýlmamak elde deðil cimetolarýn hepsi tokat yiyor. ama insaný uzen bu amcalar hep dayak atýyor hiç sýrtýný sývazlamazlarmý bu cocuðun. sakasý bir yana aslýnda benim çimentolarýn totali için varsayýmým yýlbasýndan itibaren oldukca soðuk ve yaðýslý (kar) gecen bir dönem yasadýk muhemelen satýslara olumsuz yansýyacak bu aslýnda zarar anlamýna gelmesede gecen sene asýl karýn yazýldýðý döneme (ilk 6 ay) göre ciddi bir kar dusukluðune yol acacaðý dusunuluyor ki (biliniyor olacakki) hazýr referandum riski fed in faiz artýrma riski bahanesiyle fiyata basalým basabildiðimiz kadar diyorlar. diyorlarda ced ne olacak cemtasýn yatýrýmlarý tamamlandý ordan gelecek kar artýslarý ne olacak insaatlarada bu yaz beklenen artýs ne olacak ? su an defans yapýyorlar yapsýnlar bakalým
1 Mart 2017 16:04
PaylaþTweetlePaylaþPaylaþGönder
Jeoloji Mühendisleri Odasý Güney Marmara Þubesi Baþkaný Engin Er, Bursa'nýn 7,5 büyüklüðünde depreme hazýrlýklý olmasý gerektiðini söyledi.
http://www.mynet.com/haber/guncel/o-...risi-2907921-1
Olmamasýný temenný ederim./olursada fabrika zarar görmez üretimi devam ederse olumlu olur diye düþünürüm.
Tabii benimki sadece tahmýn. Temennim hiç olmamasýndan yanadýr.-ytd.
Görünen ilk çeyrek rakkamlarinin cimentolarda genel olarak sýkýntýlý geçtiði....
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Bu olay extrem bir olay bilancoyla alakasi yok cok yakinda cikacak kokusu bende bu ortamda bu hisseyi burada tutan arkadasi tebrik ederim hisseye cok hakim maasallah
Sent from my General Mobile 4G Dual using hisse.net mobile app
içerde dizisini seyredenler hatýrlayacaktýr. gecen bölümde alyanak la sarp kumar masasýna geldi. parayý vermek için güya rulet oynadýlar kaybettikçe daha oynadý görüntüde adam oynadý zarar etti. ama para transferiydi bizimkide ayný o misal kurumlara bakýyorsun zararýna mal boþaltýyor ufak yatýrýmcýyý anlarým korkar satar ama dun bugun 5650 civarýnda 500 bin lot iþlem oldu hadi biri satýyor ama alan neden ordan alýyor. neden daha aþaðýdan deðil? bu kadar malý fiktif iþlem deðilde ne?
Yer Ýmleri