Alıntı Originally Posted by OZDEMIR1 Yazıyı Oku
Sonuçta;
Borsa geneline bakıldığında alınabilecek cazip hisselerden birisi olarak karşıma çıkıyor
5,00 tl ye kar eden,teknolojik olarak kendini yenilemiş,mali yapısını güçlendirmiş hisse bulmak oldukça zor.Patronumuzun insafa gelmesini sabırla beklemekten başka seçenek yok gibi.Herkese bol sabır diliyprum.Satılacak değil,alınacak hisse fikrimi koruyorum.y.t.d
"Satılacak değil,alınacak hisse fikrimi koruyorum" katiliyorum , tek bir noktayi es gecmeden , oda hep konustugumuz gibi sabir ve sinirlerine hakim olmak , bunu basarabilirsen yada basarabilenin yatirim yapmasi mantikli , 0.44 maliyetli baslangicim ( 25 sene once ) hala 5 li rakamlarda elime gecenle alip duruyorum , i.t bu hissede adi yokken den beri hemde , bu sirketin en buyuk kadersizligi bu kisinin bulasmasi , maalesef ama herhalukarda hic sansi yok ama bir ay ama 10 sene , adamdaki sabirmi diyeyim inatmi diyeyim niteliklimi ne diyeyim hakkinda bilemiyorum , boyle biri , aslinda bundan cok halka acik sirketleri denetleyen spk bana gore daha hatali , tamam zordur mutlaka nitelikli dolandirici takibi kolay birsey degil minareye gore hareket ettigi icin , ama her halukarda cok dikkat ve inceleme ve buyuk yaptirim ceza olmassa zor is , ornek , bursa cimento cemtas roda limanin arazi degerlendirmesi bile cok saglikli yapildigini sanmiyorum , bir sirket uc kere ust uste bedelli yaparken spk nin dur bakalim sen ne yapiyorsun hadi yaptin bunun karsiligi nerde , simdi spk adama ne diyecek hissemi alip satiyorsun manipulemi yapiyorsun ispatsiz diyebilirmi hayir , ispati kolaymi oda hayir , iste dugum burda tikaniyor , minareyi calacak ya kilif hazirlamis , yillardir borsada bir kurali gordum mutlaka degerine geliyor ama gec ama erken ( bu biraz gec olacak gibi i,t den dolayi biliyorsunuz ) neyse kisaca o dedigin mantik dogru ve katiliyorum sonuc olarak
( sahsi fikrim soylediklerim sadece kendimi baglar asla ve asla yatirim tavsiyesi degil , kendim ne yapiyorsam onu yaziyorum )