"Satılacak değil,alınacak hisse fikrimi koruyorum" katiliyorum , tek bir noktayi es gecmeden , oda hep konustugumuz gibi sabir ve sinirlerine hakim olmak , bunu basarabilirsen yada basarabilenin yatirim yapmasi mantikli , 0.44 maliyetli baslangicim ( 25 sene once ) hala 5 li rakamlarda elime gecenle alip duruyorum , i.t bu hissede adi yokken den beri hemde , bu sirketin en buyuk kadersizligi bu kisinin bulasmasi , maalesefama herhalukarda hic sansi yok ama bir ay ama 10 sene , adamdaki sabirmi diyeyim inatmi diyeyim niteliklimi ne diyeyim hakkinda bilemiyorum , boyle biri , aslinda bundan cok halka acik sirketleri denetleyen spk bana gore daha hatali , tamam zordur mutlaka nitelikli dolandirici takibi kolay birsey degil minareye gore hareket ettigi icin , ama her halukarda cok dikkat ve inceleme ve buyuk yaptirim ceza olmassa zor is , ornek , bursa cimento cemtas roda limanin arazi degerlendirmesi bile cok saglikli yapildigini sanmiyorum , bir sirket uc kere ust uste bedelli yaparken spk nin dur bakalim sen ne yapiyorsun hadi yaptin bunun karsiligi nerde , simdi spk adama ne diyecek hissemi alip satiyorsun manipulemi yapiyorsun ispatsiz diyebilirmi hayir , ispati kolaymi oda hayir , iste dugum burda tikaniyor , minareyi calacak ya kilif hazirlamis , yillardir borsada bir kurali gordum mutlaka degerine geliyor ama gec ama erken ( bu biraz gec olacak gibi i,t den dolayi biliyorsunuz )
neyse kisaca o dedigin mantik dogru ve katiliyorum sonuc olarak
( sahsi fikrim soylediklerim sadece kendimi baglar asla ve asla yatirim tavsiyesi degil , kendim ne yapiyorsam onu yaziyorum )

ama herhalukarda hic sansi yok ama bir ay ama 10 sene , adamdaki sabirmi diyeyim inatmi diyeyim niteliklimi ne diyeyim hakkinda bilemiyorum , boyle biri , aslinda bundan cok halka acik sirketleri denetleyen spk bana gore daha hatali , tamam zordur mutlaka nitelikli dolandirici takibi kolay birsey degil minareye gore hareket ettigi icin , ama her halukarda cok dikkat ve inceleme ve buyuk yaptirim ceza olmassa zor is , ornek , bursa cimento cemtas roda limanin arazi degerlendirmesi bile cok saglikli yapildigini sanmiyorum , bir sirket uc kere ust uste bedelli yaparken spk nin dur bakalim sen ne yapiyorsun hadi yaptin bunun karsiligi nerde , simdi spk adama ne diyecek hissemi alip satiyorsun manipulemi yapiyorsun ispatsiz diyebilirmi hayir , ispati kolaymi oda hayir , iste dugum burda tikaniyor , minareyi calacak ya kilif hazirlamis , yillardir borsada bir kurali gordum mutlaka degerine geliyor ama gec ama erken ( bu biraz gec olacak gibi i,t den dolayi biliyorsunuz )
neyse kisaca o dedigin mantik dogru ve katiliyorum sonuc olarak
Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri