Yaþýn hep 19 sarkýsý vardýr. Ben onu deðiþtirdim
NEEE GUZEL KAÐITSIN SEN FÝYAT HEP 5.5 CIK YUKARI BAK BÝRAZ BUGUN VAR YARINNN YOKUZZ
Bucim bugun de yaptýn pisliðini tebriklerimi sunuyorum ilgililere ;)))
Yaþýn hep 19 sarkýsý vardýr. Ben onu deðiþtirdim
NEEE GUZEL KAÐITSIN SEN FÝYAT HEP 5.5 CIK YUKARI BAK BÝRAZ BUGUN VAR YARINNN YOKUZZ
Bucim bugun de yaptýn pisliðini tebriklerimi sunuyorum ilgililere ;)))
Kendin baþka yerlerde ele geçirme yaparken kural kanun tanýmýcaksýn her yol mubah olacak.Kendi tahtaný da bastýkça basacaksýn bastýkça basacaksýn dilediðin olana kadar sonra birileri de çýkýp alýnca ...........................................
Yukarýda yazýlan kendimden alýntýdýr.Bizim oralarda bir laf var çýkmayacaksýn incir aðacýna eðer inmesini bilmiyorsan.
Tahtaya baský kuracam diye koyacaksýn malý.SOnra birisi çizecek o malý.Sonra sen neden aldýn niye aldýn amacýnýz ne gibi sorularla alaný taciz ettireceksin sonra baktýn güzellikle olmuyor basacaksýn malý aþaðýya olmadý yatýrým kararý alacaksýn olmadý Gm ü tv de aðlatacaksýn e tabii diðer tüm sektör senin keyfini beklemez onu da hiçe sayacaksýn.Sonra neymiþ duayen.Dünyadan bir haber olan duayen meraký olanlar iyi okusun.he sakýn hiçkimsede kem küm etmeye kalkmasýn yazdýklarýmda eksik var fazla yok.
Bu piyasada kim olsan canýnýn her istediðini yapamayacaðýn zamanlar olur.Bu kadar malýn kýymetli ise basmasaydýn.
özellikle bugün yazýlanlarý çok iyi oku sayýn captainfx.
güzel paylaþýmlar olmuþ.
Tahtaya basacaksýnsonrada bas bas paralarý leylaya diye aðlayacaksýn.....[emoji4] [emoji4]
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Bu dinamiklerle bu hisse bu fiyatta kalamaz.Kendisi bile tutamaz.
Sn.Carkos
Kumarhane bile 3 alýyor 1 veriyor.Bucim hep alýyor zýrnýk vermiyor.
Üstelik biz kumar oynamadýk.Büyüme potansiyeli olan,Varlýklarý ve iþtiraki olan,Büyük hissedarýný uzun vadeli yatýrýmcý ve þirketlerine yatýrým yapanlara uzun vadede kazandýrmaya izin vermeyi prensip edinmiþ bir þirkete yatýrým yaptýk.Sonuç??hüsran.Yanlýþmýyýz,spekülatif hissemi alsaydýk.Bucim batakmý, deðil.Bana göre minimum 700 m dolar olmasý gereken þirket 168 m dolardan iþlem görüyor.Olamaz...
Yanlýþ Ýsem yanlýþsýn desin birileri.Haa doðru isem o zaman hiç kimse alýnmasýn burasý borsa kim kime Corsa diyelim gidelim mi?
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Son düzenleme : Tentirdiyot; 13-09-2017 saat: 00:49.
sn tendirdiyot
siz hep kaybetme muhabetti acýnca aklýma bi fýkra hikaye karýþýmý bir sey geldi. anlatýlýrkiiiiiii
Bir grup iþkodradan çýktýk yola yapayalnýz 500 kiþi. karsýmýza cýktý turkler kosssskocaaa ordu 3 kiþi. dedilerki mallar verdik. dedilerki paralar verdikkk. dedilerkii karýlarrrr oppppp dedik olmaz kapýsýcazzzz. baþladýk kapýþmaya 50 ölu 50 yaralý hepiciði bizden verdik karýlarý kurtardýk canýmýzýýýýý.
bizimkide o misal koskoca bir Kucuk yatýrýmcý grubuyuz belli buyukluklerde iþlem yapýyoruz kimimiz 10 bin kimimiz 100 bin kimimiz milyon ama gel görki karsýmýzda malý toplamýþ olan kredili iþlemde yapan bir 3 kiþi var ve maalesef butun ölu ve yaralýlar bizden oluyor. YAPCEK biþi yok)) gununuz güzel kazancýnýz bol olsun
Eyvallah Sn.BeþiktAÞK.
Yalnýz ben hep kaybetme muhabbeti açmýyorum.Yazýmda
Sn.Carkos un yazýsýna istinaden di.
Yer Ýmleri