14 milyon zararý da açýkladý. Kar bekleyen de yoktu zaten.
Beyler bu Mehmet Tarman bildiðimiz Tarman Group mu ? Atakuleciler. Kayserilidi galiba onlar tekstil iþide yapýyorlar kendi gruplarýnda. Bu adamlar ne çeviriyor acaba. Yaþar payýný %5 e düþürdü. Hatta dünkü 0,79 satýþlarýnýnda onun olduðunu düþünüyorum. Tamamen satar mý acaba hisselerini ?
Sayfa kurum baðladý, hayrina bir pasta atýn, hacim yok ama pasta görelim enazindan
arsayý ne yapacak bunalar bilen varmý bedava fiyatta geziyor sýrf soley piyasa deðerinin beþ katý eder..ayýp yahu.
Þu an sahipsiz gibi davranýyor.
Hsbc Ocak ayýndan bu yana %5 e çýkardý payýný dikkatinizi çekti mi? Aracý kurum bazýnda sizinde dikkatinizi çeken var mý? Bilgi paylaþýmý yapalým arkadaþlar. Çok sessiz buralar.
Bu arsa mevzusu ile ilgili çok söylenti var. Ben þirketi arayýp sormuþtum vazgeçtik alýcý çýkmadýðý için demiþti bundan 4-5 ay önce. Ama belli de olmaz tabi. Bu þirket fasona geçtikten sonra kar yapamaz oldu. Fabrikayý kapattýðýndan beri beli doðrulmamýþ. Yaþar'ýn son hamleleri beni düþündürüyor. Altýndan ne çýkacaðýný çok merak ediyorum. Elimdeki lotlarý vermek istemiyorum spek inatla bekletiyor. Israrla mal topladýklarýný düþünüyorum. Yoðun bir þekilde 0,78 - 0,79 - 0,80 fiyatlarý göze çarpýyor.
Yer Ýmleri