Merhaba. ben güncel takas saklama verilerini göremiyorum.Bendeki bu şekilde. Siz güncel olanı paylaşırsanız çok sevinirim.
Screenshot_1.jpg
Merhaba. ben güncel takas saklama verilerini göremiyorum.Bendeki bu şekilde. Siz güncel olanı paylaşırsanız çok sevinirim.
Screenshot_1.jpg
öyle görünüyor ki patron sattı.. brmen bende yok.. muhtemelen bugün bildirim gelebilir.. çünkü şirketin %10undan fazlası satıldı.. bir kişinin elinde ise patrondan başkasının olması mümkün değil.. ayrıca patronların hisselerini tamamı iş ve oyakta ise ikisinin toplam hissesi 6,733 milyon olması gerekiyor.. dün ve bugünkü satışla birlikte oyak ve işteki hisselerin toplamı bunun altında.. demek ki patron satmış..
Vakitsiz öten horozun başını keserler...
Ama patronun satması saçma olmaz mı? şirketin faaliyetleri durma noktasına gelmiş. değerli bir gayrimenkulu var.. ve patron cebinden 35 milyon tl civarı borç ödeyip bankaları kapatmış.. nisan ayında son borcu da kapatacak.. bence tasfiye en doğru yol.. madem böyle bir yükün altına girdi.. şirketi kapatır ve kynin hisselerini alarak faaliyeti durdurur.. yanlış mı? hisse satmak doesnt make sense..
Takası detaylı inceledim 6 Şubat takasına bakarsan iç hesaplaşma olduğu çok belli. Oyaktan İş yatırıma %10 mal satılmış. benim tahminim patronlar arası bir transfer. Bugünün takas saklama ekran görüntüsünü bana atarsanız İş Yatırımın da KY a aldığı malı sattığını görebiliriz. Dünkü yüksek işlem hacmi Oyaktan alınan malın küçük yatırımcıya ya da farklı aracı kurumlara satıldığını işaret ediyor. Şirketin faaliyetleri devam ediyor bir sorun yok bugün telefonla da görüştüm. Yaşar Beyin kredi kapama işlemleri kur farkından etkilenmemek adına yapılan bir hareket. 2019 da etkileri görülecek.
Yer İmleri