tüm borçlarý kapatmýþ kap haberinde var..
tüm borçlarý kapatmýþ kap haberinde var..
23.11.2018 ve 30.01.2019 tarihlerinde yapmýþ olduðumuz KAP duyurularýmýzda Yapý Kredi Bankasý nezdinde bulunan kredi borçlarýmýzýn da Yaþar Küçükçalýk tarafýndan kapatýlarak alacaðýn Yaþar Küçükçalýk tarafýndan temlik alýnacaðý bildirilmiþti.
Bu açýklamalar doðrultusunda Yapý Kredi Bankasý'na olan kredi borçlarý Yaþar Küçükçalýk tarafýndan ödenmiþ olup, tüm kredi borcu ve kredinin teminatý olan ipotek Yaþar Küçükçalýk'a temlik edilmiþtir.
30.01.2019 tarihinde ve bugün yapýlan KAP duyurularýmza istinaden Birlik Mensucat A.Þ.'nin tüm bankalara olan borçlarý kapatýlmýþ olup, borçlar Yaþar Küçükçalýk'a temlik edilmiþtir.
Saygýlarýmýzla
100 milyonluk arsasý var piyasa deðeri 15 milyon yok..
Arsasi 100 milyon degil. 78 milyon degerlemeye gore. Bu fiyata alici cikar mi mechul. Ayrica sirket yasar kucukcalika borclu. Bu borcu da varligindan duseceksiniz. Ayrica faiz de isliyor ve gwlir yok. Ama neden satti anlasilir gibi degil. Tam tersine hisseleri toplayip likidasyon surecine girmrsini beklerdim
TA-1004 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakitsiz öten horozun baþýný keserler...
Ben itibari kurtarmak acisindan soylemek istedim. "Bu sirketin bu hale gelmesinin sorumlusu kimse elini tasin altina sokmasi gereken de odur" anlaminda...
TA-1004 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakitsiz öten horozun baþýný keserler...
Yer Ýmleri