brmen aylık.jpg
Brmen aylýk
brmen aylık.jpg
Brmen aylýk
bakýn 45.
46.47 numaralý gönderilerde ne yazmýþým bu hissede
bana %30 býraktý allah razý olsun temelini okuyabilirseniz kazandýrýr borsa.teknikte biliyorsanýz demeyin keyfe..teknik bitirir inþallah çünkü fazla bir vatandaþýn kaldýðýný sanmam hissede##
bu grafiði ne zaman eklemiþim:
BRMEN?:
http://i.hizliresim.com/ZZzXd3.png
Bu hisse kaç görür?
Brmen Info ve Karel ayný kiþiler kaldýrýyor.25 nisanda Info 1.88 gördüðünde 1.80 den tüm malý geçirdi.Kapanýþ eksi 3.
Ýþin tuhaf yaný Bremen ayný gün 1.74 gördü ayný infonun yaptýðý gibi %13 çýktý kapanýþ 1.60 oldu.Ýnfo 1.58-60 Brmen ise en iyi ihtimalle 1.74 ya da 1.72.
Piyasada oyuncu 3-5 grup.Burva yý yukarýya taþýyan grup snmez de ýsýnma hareketleri yapýyor.
Brmen 1.82 kademesinde 300 bini geçirmiþ.Alýcýsýz.
Deðerli arkadaþým arazi ve arsalar 63.934.000 lira doðrudur ama bu þirketlerin sahipleri öyle katakulleler yaparlar ki nereden geldiðini bile anlayamayýz. Neden derseniz AKIN TEKSTÝLÝN ARAZÝLERÝ VARDI HA SATILDI HA SATILIYOR DÝYE YILLARCA kullandýlar bu þirketin de arsalarýný kullanarak yatýrýmcýlarý ters köþeye yatýrabilirler bunun gibi nice þirketler var iyi incelemek lzým diye düþünüyorum hissede alan satanlarýn aracý kurumlarýn kimler olduðunu inceleyýn göreceksiniz yamyamlar pozisyonunu aldý beklentiyi yaratýp arsalar satýldý tokiyle görüüþme var v.s v.s diyebilirler iyi araþtýrmak lzým bunlar benim fikirlerimdir beni baðlar YTD
ADAMLAR 2011 YILINDA BU ÝÞÝ ÇÖZMÜÞLER SERMAYE AZALTIMI SERMAYE ARTIRIMI
4. Fon çýkýþý gerektirmeyecek þekilde, Þirketimizin 31.12.2011 tarihli baðýmsýz denetimden geçmiþ konsolide finansal tablolarýnda yer alan 45.939.395 TL geçmiþ yýllar ve dönem zararýndan kaynaklanan bilanço açýðýnýn 17.250.000 TL. kýsmýnýn sermayenin azaltýlmasý yoluyla kapatýlmasý, yapýlacak sermaye azaltýmýnda Þirketin 31.12.2011 tarihli baðýmsýz denetimden geçmiþ konsolide finansal tablolarýnýn esas alýnmasý ve "Paylarýn Ýptal Edilmesi" yönteminin uygulanmasý, yapýlacak sermaye azaltýmýnýn 17.250.000 TL olmasý ve bu suretle Þirket sermayesinin 24.786.000 TL'ndan 7.536.000 TL'na düþürülmesine ve eþanlý olarak 17.250.000 TL sermaye artýrýmý yapýlarak ödenmiþ sermayenin 24.786.000 TL'na çýkarýlmasý hususunda müzakere ve karar alýnmasý, BUNU YAPANLARIN NÝYETLERÝ belli ÞÝRKER 2013 YILINDA %228 BEDELLÝ yapmýþ þu anda bedelli parasýndan ucuz þirket iyi yönetilemiyor veya bilanço oyunlarý olabilir. neyse söylediklerim beni baðlar.YTD
bir iki defa günü birlik girdim çýktý 10.-20.binlot alýnýp satýlýyor 1.13.baþlamýþtý o zaman dikkatimi çekti keþkem hiç çýkmasaydým. 1.70 tutundu gibi yinede ilði yok sebebini bilen varmý.....................
Yer Ýmleri