-

Originally Posted by
R-E-X
fiyat boşlukları var dolmadan zor..
Nasıl dolduracak bu boslukları kardesim ?
Yaklasık 3 haftadir gectik 16..lardaki boslugu 18.10 daki boslugu dolduracak diye beklerken alip göturduler hisseyi. Bakakaldık oylece ! Sirketin yakin zamanlı bu kadar beklentisi ve hikayesi varkende cok zor gibi artik..ytd.selamlar..
-

Originally Posted by
cimşit
Nasıl dolduracak bu boslukları kardesim ?
Yaklasık 3 haftadir gectik 16..lardaki boslugu 18.10 daki boslugu dolduracak diye beklerken alip göturduler hisseyi. Bakakaldık oylece ! Sirketin yakin zamanlı bu kadar beklentisi ve hikayesi varkende cok zor gibi artik..ytd.selamlar..
gelirse alırım..
-
Bence endeks ve dolar bazlı çok ucuz kaldı dönüp boşlukları dolduracak kadar zamanı yok bedelsiz var üst pazar çıkma ihtimali birde Norveç fabrika ortaklığı son ihtimale pek olasılık vermiyorum saygılarımla
-

Originally Posted by
Akinkktrk
Bence endeks ve dolar bazlı çok ucuz kaldı dönüp boşlukları dolduracak kadar zamanı yok bedelsiz var üst pazar çıkma ihtimali birde Norveç fabrika ortaklığı son ihtimale pek olasılık vermiyorum saygılarımla
neye göre ucuz kaldı...ne kazanıyor şirket fk kaç..bence uyuşmazlık var...temel ile teknik uyumsuz...ilerde olacak demekle olmaz ya olmazsa ne olacak somut bir adım yok..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri