Arkadaþlar merhaba. Berkosan uzun zamandýr dikkatimi çekiyor. Son 3 dönemdir karlýlýk ta artýþ var gibi. Asýl merak ettiðim dinamik ýsý yalýtým halka arzý diðer halka arzlar gibi olursa berkosan da etkilenirmi.
Arkadaþlar merhaba. Berkosan uzun zamandýr dikkatimi çekiyor. Son 3 dönemdir karlýlýk ta artýþ var gibi. Asýl merak ettiðim dinamik ýsý yalýtým halka arzý diðer halka arzlar gibi olursa berkosan da etkilenirmi.
Þirketin ne ürettiðini bilmeden atlamaya baþlayanlar olduðunu ve dikkat cekmeye baþladýðý görülüyor..
Iyi deðil günlükçü dadanmasý kaðýdý p...ç eder...
4.60-4.80 bi kaç gün dinlenirse teknik temel günlükçü vb..sýkýntýlarýn oluþmasýný önler hisseyi olgunlaþtýrýr...
Yolumuz uzun.. Ama istikrar da lazým..
4.40-4.80 anlýk iniþ cýkýþlar güven azaltýr istikrarsýzlýða yol açar YATIRIM düþüncesinden uzaklaþtýrýr...
Yolumuz uzun..
Yat.tav.deð..
düzeltme yapýtysa iþler yolunda 5.25 yapmamýz lazým..
sýralý dirncleri psikolojik..
en baba 14.xx
artýk çok yakýn takibe alýp izlemek lazým..
kaðýdýn güven ekseninden çýkmasý kötü olur..
sýralý dirençleri geçmesi tam süper olur..
bakalým bakalým çanak fincan kulp olurmu..
yatýrým tavsiyesi deðildir..
mekanýn sahibi geldi çocuklarý pistten alalým..norm..
Bu þekilde hareket etmeye devam ederlerse daha çok malýz kalýrlar. Yap tavaný al hepsini. Daha ne diyeyim. Ben de baþka iþe bakayým. Bu da size son koyakým olsun.
Bu para birtek sizde yok kankiler. Yüzde 10 yeter. Yormayalým birbirimizi
Düþtüðümüz yerden kalkmasýný da biliriz kankiler
Alýþ 513k
Satýþ539 k
Ýlgimç
Sayýn honda1973 ilginç olan tekþey forumda kimse yok. Bu da demek oluyor ki sen ve ben dýþarý daki ekstra mala sahip iki yatýrýmcý olarak kalmýþýz. Yine diyorum bir tavan yapýn size koyakým olsun. Anlayana
Yer Ýmleri