izniniz olursa bende katılmak isterim.180 adet ykbnk long açmak istiyorum.eger sadece xu30 üzerine oynayabiliyorsak ozaman 3 tane long xu30 olsunumarım benide kabul edersiniz
izniniz olursa bende katılmak isterim.180 adet ykbnk long açmak istiyorum.eger sadece xu30 üzerine oynayabiliyorsak ozaman 3 tane long xu30 olsunumarım benide kabul edersiniz
bir sonraki extre kasım başı gibi çıkar
herkese hayırlı ve de bereketli bol point li tradeler
şef bu arada sen iyi komisyon bırakıyorsun , mutfağın anahtarının bir kopyasını sana vereceğim
mutfak senin şef![]()
yanlız ben 3 lotla devam eddeceğim diye şortları bozmadım stop yapmadım bu kuralı sonradan cıkardın basdan söylememiştin bileydim.
Stop yaparak giderdim. zararı cıkartırım die 3 lotu bozmadım ???? ne yapacaz şimdi
birde ben sırf orta vade bir pozda diretince ne olur onu merak ediyordum yanlız lot düşünce iş karıştı şimdi benim.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
ozman 3 lot için 9000 e mı cıkmak gerekiyor. atıyorum 2 gun sonra 9000 e ulasırsam lotumu 3 e cıkartabılecen mı ?
5 gun sonra tekrar 9000 altına gelirse ?
yani ben zaten 9000 altına vade geçişinden önce inmeme rağmen terste 3 lotla bekledım vade sonrası 2 ye düştüm.
nasıl yapacaz. ? şimdi ben vade sonuna kada 3 e cıkamıommu cıkıyorsam bu vade bitmeden 9000 altına inersem 3 lotumu bozmuyormusun vade bitmedi die ??
bence bu kuralı işlem değiştirinceye kadar veya vade geçişi oluncaya kdar lotlarınız bozulmaz seklınde belırleyelım.
param 9000 artarsa 3 e cıkabileyim. ancak devamında terse gelip param 5000 e düşsede pozu değiştirmediğim sürece lotum düşmesin. veya yeni vade gelinceye kadar pozda ısrar edebileyim.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri