Hissenin o günkü kapanýþ dolar kuru fiyatýnin bugüne uyarlanmýþ hali.eger bize birþey verilecekse ki bu bir mucize dolara endeksli bir fiyat belirlenmeli
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlamadýðým þey.asýl hedef biz küçük yatýrýmcýlarmýydý.kýçý kýrýk bankalar 3 5 milyar dolarlarla alýnýp satýlýrken,asyabank neden çöpe atýldý.varsa bu iþten biþey anlayan lütfen,Allah rizasý için Beni ve benim gibileri aydýnlatsýn..
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
kasýmda iflas masasýnýn görev süresi doluyor yanlýþ hatýrlamýyorsam. alacaklý sýrasýnda sýra bize geliyor normal þartlarda
geç kaldýnýz............... yalanda olsa 2,3 ayda bir haber yayýnlýyordunuz uyuyamý kaldýnýz uyanýn...... boþamý para alýyorsunuz............aldýgýnýzý hak edin.........
tv izlerken alt yazý dikkatýmý çekti. akp milletvekilleri bakanlarla görüþmek için bakanlarýn kapýlarýnda bekliyor.duruma bak halkýn seçtiklerinin durumuna gelde acýma bir iþe yaramýyorlar, kendi eþ dostlarýnýn mý yoksa seçildiði ilin mi derdini anlataçak bu haber görünçe bizim derdimizi anlatacak veya anlýyacak kimse yoktur diye düþünüyorum.
Ýsteyen varsa tanesi 1 tlden satabilirim. 7800 adet hisse var.
ben 60 kurustan veriyorum. yaklasik 5 bin lot var
SM-N9005 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri