Geri adam atsalar..Biliyorum köprünün altýndan çok soðuk aktý,milyonda 1
Bile ihtimal yok..ama olmaz da deðil..ama onu yapacak beyin nerde
Geri adam atsalar..Biliyorum köprünün altýndan çok soðuk aktý,milyonda 1
Bile ihtimal yok..ama olmaz da deðil..ama onu yapacak beyin nerde
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
havalar da soðudu soguk havalara da içimizi ýsýtmak için sýcak bir kap çorba iyi gelir. bir de yalan dan vatan millet sakar ya demiyorlarsa bu yetkilerden sýcak içimizi ýsýtaçak gerçek hayýrlý bir haber bekliyoruz
haber bu yarýsý tmsf de olan ve yarýsý da milletin elinde olan bankayý bu kardan niye mahrum býraktýlar ............cýmbýzla çekip ayýrdýlar sebep ne idi ...........................kaybeden kim..........................
20 Kasým 2018 - 11:34
Borsa Ýstanbul'da iþlem gören 10 mevduat bankasýnýn net kârý, bu yýlýn 9 ayýnda geçen yýlýn ayný dönemine kýyasla yüzde 8,9 yükseliþle 27,3 milyar liraya ulaþtý
Bir sürü emlak,menkul,gayrý menkül,herþey bir þekilde milletin idi yine en küçük parçasýna kadar milletin Leh’ine deðerlendirildi.atýlan yok satýlan,kiraya verilen çok.bir sadece banka.neden deðerlendirilmedi.kapatýlmayýp satýlmýþ olsaydý,devlet ne kadar zarar ederdi.devlet garantý kapsamý diþýnda kalan borçlarý çokmuydu.astarý yüzünden pahalýmý olurdu.sýkýntý ismimiydi.ismi deðiþtirilmezmiydi.sorular,hertarafta sessizce fýsýldanan sorular.ama hiç cevap bulunamayan sorular.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Son düzenleme : Mahir; 20-11-2018 saat: 23:10.
katýlým bankasýna ihtiyaç varmýþ..................
falýyeti ve subeleri olan bir banka varken .........
bu ýsraf ve magduriyet kimlerin eseri........... .....
Emlak Bankasý, katýlým bankasý oluyor
Emlak Bankasý, katýlým bankasý oluyor
21 Kasým 2018 - 13:03 www.finansgundem.com
TweetlePaylaþ+1LinkedinWhatsApp
Çevre ve Þehircilik Bakaný Kurum, Emlak Bankasý'nýn katýlým bankasý olarak faaliyete geçeceðini, bankanýn inþaat sektörüne ve konut piyasasýna yeni çözümler sunacaðýný söyledi
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda bakanlýðýnýn bütçe görüþmelerine katýlan Çevre ve Þehircilik Bakaný Murat Kurum, Emlak Bankasý'nýn yeniden yapýlandýrýlmasýna iliþkin bilgi verdi.
"Emlak Bankasý'nýn tasfiyeden çýkarýlmasý ardýndan çalýþmalara baþlandý ve Türkiye Emlak Katýlým Bankasý adýyla faaliyete geçirilmesine karar verildi" diyen Bakan Kurum, kapsam deðiþikliðinin katýlým bankacýlýðýnýn payýný yüzde 15'e yükseltme hedefine önemli katký saðlayacaðýný söyledi.
Hali hazýrda bankacýlýk lisansý bulunan kurumun, faaliyete geçebilmesi için gerekli izin süreçlerinin baþlatýldýðýna deðinen Kurum, "Banka inþaat sektörüne ve konut piyasasýna yeni çözümler sunacak" dedi.
BDDK'dan faaliyet izninin alýnmasý ve merkez þubenin açýlmasýyla bankanýn önümüzdeki yýl hizmete baþlayacaðýný kaydeden Kurum, "Geleneksel fonlama ve fon toplama modellerinin ötesine geçecek yapýlar üzerine modelleme çalýþmalarý yapýlmakta" diye konuþtu.
2B arazilerinin satýþýna da deðinen Kurum, bu kapsamda 531 bin adet taþýnmazýn toplam 11 milyar lira bedelle satýþýnýn tamamlandýðýný, bu rakamýn 7.8 milyar lirasýnýn tahsil edildiðini söyledi.
Kaçak ev yapanlara, hazine arazisini iþgal edenlere barýþ gelir devlet kucak açar...yapanýn yanýnda kar kalýr yaptýðý...
Askerden kaçanlar parayý verir askerlikten yýrtar... devlet 3 hafta misafir eder yedirir içirir..selfie çektirip yollar..(postal..giysi masrafýna yazýk !)
Vergi kaçýran namussuzlara barýþ gelir......zamanýnda veren hýyar durumuna düþer......
Borsaya yatýrým yapan namuslu vatandaþ da böyle boynu bükük bekler...
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Verim menkul %100 asya bank a ait ve 2.5 yýldýr faaliyetlerine devam ediyor.bünyesinde bankasya dahil birçok katýlým fonu alýþ satýþ iþlemi yapýlabiliyor.yeni fonlar eklemiþler .merak ettiðim konu tasfiyesi en kolay olan iþtirak bu neden halen aktif.iþtirakin bütün varlýðý neredeyse nakit.
Haziran 2016 da bütün hisseleri mi satýþa koymuþtum verim menkul deðerler (eski adý asya yatýrým )den faaliyetlerine ne olursa olsun devam edeceðine dair mesaj gelinceye kadar. Bu mesajla ümitliydim ve satýþ iþlemini iptal etmiþtim
Yer Ýmleri