Ben hiçbir iþtirakýnýn satýldýgýný duymadým
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ben hiçbir iþtirakýnýn satýldýgýný duymadým
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Amacý sadece yatýrým ve birikim olan,IMKB'ye ve devletine güvenen küçük yatýrýmcýlarýn maduriyetini duymayan,görmeyen yetkili ve ilgililer.
Bizim yaþadýklarýmýz baþýnýza gelmedikçe bizi anlayamazsýnýz.
Biraz akýl,vicdan,merhamet,anlayýþ...
Biraz empati yapýn,o kabiliyetiniz ve zekanýz varsa,lütfen...
[emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji120] [emoji120] [emoji120]
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Bimere cimere yaz kardeþ burada sesizimizi duyan yok
SM-A310F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazmaz olur muyum,yazdým.
Çerkes'im ben,vazgeçmem.
Sonuna kadar ,legal yollarla hakkýmýzý aramaya devam edeceðim.
Bu þekilde keyfi,kasti ve ilgisiz davranarak,küçük yatýrýmcýlarý borsadan soðuttular.
Meydan kumarbazlara kaldý,onlarda fx'te paralarýný tüketiyor.
Borsa artýk sembolik bir piyasa ülkemizde.
Üzerine mum diksinler,kýna yakýnlar...
Ben bimer cimer, spk hepsine yazmýþtým, lütfedip cevap bile vermediler, adam yerine koyan yok, ya da bu iþe bakanlarýn hepside fetocu, hükümet deðiþene kadar oyalama taktiði uygulanýyor
Asyab hisseleri ile ilgili kýsmý için cevabýmýz bilindiði üzere, Bankacýlýk Düzenleme ve Denetleme Kurulu_nun 22.07.2016 tarih ve 6947 sayýlý kararý ile, 5411 sayýlý Bankacýlýk Kanununun (Kanun) 107 nci maddesinin son fýkrasý uyarýnca Asya Katýlým Bankasý A.Þ._nin (Banka) faaliyet izni kaldýrýlmýþ, buna istinaden Kurumumuz tarafýndan Banka ile ilgili Kanunun 106 ncý maddesi kapsamýnda iþlemler tesis edilmeye baþlanmýþtýr. Kurumumuz tarafýndan Kanunun 106 ncý maddesi çerçevesinde mahkemeden Bankanýn iflasý istenmiþ olup Ýstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2017/41 Esas sayýlý dosyasý ile görülmekte olan davasýnda 16.11.2017 tarihi itibarýyla iflasýna karar verilmiþtir. Bundan sonraki süreçte Bankanýn iflas tasfiyesi Kanunda belirtilen yetkiler çerçevesinde Kurumumuz nezaretinde ve atanacak yetkili organlar eliyle yürütülecektir. Yürütülmeye baþlanacak tasfiye süreci kapsamýnda, malvarlýðý paraya çevrilecek ve Bankanýn borçlarý ödenecektir. Banka borçlarýnýn ödenmesi sürecinde ise, ilgili yasal düzenlemelerde öngörülen alacak sýralarý dikkate alýnarak ödemeler gerçekleþtirilecektir. Bu kapsamda, Bankanýn diðer borçlarýnýn ödenmesinden sonra bir tasfiye bakiyesi kalmasý halinde ve baþkaca bir hukuki engel bulunmamasý kaydýyla, kalan tasfiye bakiyesinin tutarýna göre Bankanýn (B) grubu hissedarlarýna ödeme yapýlmasý söz konusu olabilecektir. Bununla birlikte, tasfiyenin ne kadar süreceði ve bir tasfiye bakiyesinin kalýp kalmayacaðýna iliþkin herhangi bir öngörüde bulunulmasý mümkün bulunmamaktadýr. Konuya iliþkin duyurular Kurumumuzun resmi internet adresi olan www.tmsf.org.tr üzerinden yapýlacaktýr. Bilgilerinizi rica ederim.
tmsf ye durum ile ilgili bilgi istedim bu yazý geldi paylaþayým istedim ..saygýlar......
Yer Ýmleri