Sayýn dilekçe sahibi elinizdeki hisse senetleri hesap edilerek müflis þirketin %0.005 ine ortak oldugunuz tespit edilmistir
Bu nedenle çeþitli sebeplerle 1 milyon$ alacakli olan abcde ltd. Sti nin ortak olmaniz nedeni ile uzerinize düþen borc xxx kadardýr ödeme emri adresinize ayrica bildirilecektir.
Derlerse korkarim
Ben istanbul disindayim ziraat den portföy çýktýmý istedim mail adresime attýlar pazartesi bulunduðun ilde icra dairesine gidip neler yapabilirim bir araþtýrma yapacaðým.
özel bir masa açmýþlar önde iki kiþi arkada üç kiþi önceden benim dilekçem böyle olacak dedigim dilekçeyi yetkiliye verdim 0kudu. birde kimlik fotokopisi gerekir diyerek elime 51.70.krþ vakýf banka harç yatýrmamý söyledi. banka bir dekontu kendisi aldý ikisinide bana verdi bende tüm evraklarla yetkiliye verdim yeniden okuyarak arkadaki yetkililere verdi. onlarda bir dekontu öndeki yetkiliye verdi. o da üzerine baþvuru numarasý yazarak bu numaradan takip edersin dedi. bir sorum olacak il diþý arkadaþlar ne yapaçak dedim o da her hangi bir icra kurumuna baþvururlarsa onlara gerekli bilðiyi verirler dedi. hepimize harýrlý olsun.
Mevduatlarý ve hisseleri olanlarda ayný yere mi baþvuracak dediðimde hepisi buraya dedi toplam da bu gün 11.40
300 sýraya bile gelmemiþti bu çok garip
Ýzmir de olanýnýz var mý ?
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Yer Ýmleri