"Ne kadar hisseniz olduðunu gösteren portföy dökümü, dekont vs. birþey istiyorlar." bu imzalý / onaylý mý olmak zorunda aracý kurumdan? Yoksa direkt bilgisayar çýktýsý mý?
Bir de dilekçe örneðinin tam metnini örnek olmasý açýsýndan paylaþabilir misin? Eminim çok faydalý olacaktýr. Teþekkürler,
Son düzenleme : WHiTe; 21-12-2017 saat: 14:22.
Yazýlarým yatýrýmcý tavsiyesi olamaz!
Yazýlarýmý beðeniyorsanýz itibar puaný vermeyi unutmayýn.
arkadaþlar yürümekle yol aþýnmazmýþ yazdýklarýmý dikkatli okumuyorsunuz 1.icraya baþvurmuþ arkadaþýn sýra nosu ve e devletten uyapta bu bilðilere ulaþabilirsiniz baþvuru yapanlar ulaþabilir listeyi size atamam baþvuru no su olmayanlarýn eline geçer umuma açýk olsa bültenden yayýnlarlardý
bizler ne için urgaþtýk borçlu asyb biz alaçaklýyýz diye þimdik ise baþvuran arakadaþlar listede ne görüyor borçlu asyb aþ. alaçaklýlar........v.s..sahýslar ve þirketlerin isim listesi daha ne istiyebiliriz ki alaçaklý olarak gözüküyoruz listede borçlu ise asyb
Bir kurumdan alacaðý olmak ile o kurumun ortaðý olmak farklý þeyler diye düþünüyorum. Aþaðýdaki linkte de açýkça yazýldýðý gibi (11.madde) "hisse senedi" sahibi küçük yatýrýmcý için adres bankanýn genel müdürlüðü olan: Müflis Banka Ýflas Ýdaresinin bulunduðu Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:10 Ümraniye/Ýstanbul
http://www.bankasya.com.tr/muflis-as...-surec-hk.aspx
Sayýn Er Ad'ýn bu konudaki yazýsý ve baþvurusu çok önemli. Umarým sorularýma da cevap verecektir yakýnda. Teþekkürler herkese paylaþýmlarý için.
Yazýlarým yatýrýmcý tavsiyesi olamaz!
Yazýlarýmý beðeniyorsanýz itibar puaný vermeyi unutmayýn.
Ben bugun umraniyedeki asya bank genel merkezine gittim ve dilekcemi verdim . Herkes gitsin muracatini etsin.brn k gelenmisim daha kimse muracat etmemis. Bilgimize.
Yer Ýmleri