Çok teþekkürler dostum en azýndan kafamýzdaki soru iþaretlerinin bir kýsmýna cevap bulduk sayende.
Çok teþekkürler dostum en azýndan kafamýzdaki soru iþaretlerinin bir kýsmýna cevap bulduk sayende.
Arkadaþlar komplo teorileri kurmaya gerek yok bence, tmsf 15 gün içinde açýklama yapacakmýþ onu bekleyerek sonucu görmek gerekir.
mevduatlara ve para hesaplarý olanlar ile hisse sahibi olanlarýn ayrý ayrý yerlere müraca etmeleri hisse ve mevduat sahibi olanlarý aralarýnda ayraç var gibi ayrýlmýþlardýr. niyetleri maðdurlara yardýmcý olmaksa iyi bir yol çizmiþler kim hissedar kim bankaya para yatýrmýþ kendiliðinden ayrýlýyor
adliyede bana söylenen bilðilere göre 15. gün içinde bir açýklama yapýlaçak açýklama yapýldýktan sonra önceden yazdýðým belgeleri dilekçe ile birlikte caglýyandaka 1.iflas verileçek. mevduatlarý olanlar büyükdere cad N0.134 müracat edecekler diye adliyenin c.kapýsýna asmýþlardý
kanunen tasfiyeden para kalýrsa bu miktar hissedarlara hisseleri oranýnda paylaþtýrýlýyor.
Ýnþallah hükümet kendi eliyle batýrdýðý için farklý bir karar alarak maðduriyet giderilir
yoksa iþimiz tasfiyeyi beklemektir.buda uzun bir zaman beklemek demektir
Yer Ýmleri